Etusivu > Kuulumiset > Miltä arkemme näyttää nyt?

24.3.2020

Miltä arkemme näyttää nyt?

Elämme mahdollisimman normaalia arkea täällä Saga Torilinnassa valitsevasta tilanteesta sekä kaikista Suomen hallituksen linjaamista suosituksista, rajoituksista ja varoituksista huolimatta. Arkemme on edelleen iloista ja kevään tuntua on ainakin auringon säteistä päätellen ilmassa.

Henkilökuntamme pitää hienosti yhtä, olemme täällä kuin suuri perhe ja tekemisestämme huokuu hieno me-henki. Teemme kaikkemme, että asukkaillamme olisi hyvä olla.

Nyt on tärkeä välttää ylimääräisiä kontakteja muiden kanssa ja siksi olemmekin järjestäneet asukkaillemme tekemistä heidän omiin asuntoihinsa. Lounaan jaon yhteydessä olemme jakaneet esimerkiksi arvoituksia, joita asukkaamme ovat voineet sitten vaikka lounaan jälkeen rauhassa pähkäillä kotonaan. Lisäksi olemme kannustaneet asukkaitamme omatoimiseen jumppaan fysioterapeuttimme ohjeistuksilla. Läheisen kanssa soittelu myös piristää mieltä – voi keskustella säästä, ajankohtaisista aiheista tai vaikka lukea iltasadun lapsen lapsilleen nyt kun vierailut talossamme ovat kielletty.

Saga Torilinnassa asukkaille viedään arvoituksia poikkeusaikoina

Arki meillä on sujunut tästä poikkeustilasta huolimatta hyvin, asukkaamme ovat ottaneet tilanteen rauhallisesti ja he ymmärtävät, että näillä erilaisilla toimilla pyrimme vain turvaamaan heidän ja henkilökuntamme voinnin sekä turvallisuuden. Kaikki on siis hyvin ja pidämme täällä hyvää huolta läheisestäsi!

Keväisin terveisin,

Sari Kärpänen
Saga Torilinnan johtaja

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä