Etusivu > Kuulumiset > Mirja ja Martti muuttivat ensimmäisten joukossa Saga Salpalinnaan

23.10.2020

Mirja ja Martti muuttivat ensimmäisten joukossa Saga Salpalinnaan

Ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet uuteen kotiinsa, Lahden keskustaan valmistuneeseen Saga Salpalinnaan. Mirja Orpana ja Martti Rasanen muuttivat taloon ensimmäisten joukossa. Nyt muuttokuorma on jo purettu ja pääsimme kurkistamaan pariskunnan talon neljännessä kerroksessa sijaitsevaan kotiin. Viihtyisästi sisutetusta kaksiosta avautuu upeat näkymät muun muassa Lahden kisapuistoon.

Ystävällinen palvelu ja hienot puitteet

”Arki on lähtenyt hienosti liikkeelle. Täällä on todella hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Lyhyesti sanottuna olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun, minkä teimme. Ruoka on kyllä liiankin hyvää, pitää muista huolehtia myös liikunnasta. Odotamme jo kovasti talon kuntosalille pääsyä, jotta pääsee liikkumaan.”, kertoo Martti.

Martin ja Mirjan ajatus palvelutaloon muutosta lähti alunperin liikkeelle kun he huomasit Saga Salpalinnasta olevan lehti-ilmoituksen. ”Päätimme, että myymme omaisuutemme ja muutamme loppuelämäksemme tällaiseen hotelliin. Lapsia ei ole, joten elämme itsellemme.”, pariskunta sanoo.

Pariskunta on ennättänyt tavata muutamia naapureita. Ennestään tuttuja kasvoja taloon ei kuitenkaan ole ainakaan vielä muuttanut. Martti ja Mirja kuitenkin kertovat, että asukkaat ovat olleet erittäin ystävällisiä. ”Tykkäämme olla myös muiden seurassa, emme vain kahdestaan.” Mirja lisää.

Työura Helsingissä 

Mirja ja Martti tekivät työuransa Helsingissä ravintolayrittäjinä. Pariskunta asui Helsingin Merihaassa ennen muuttoaan Lahteen. Työelämässä päivät venyivät pitkiksi ja unta tuli per yö vain viisi tuntia. Kiireinen yrittäjäelämä vei mennessään ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jäi taka-alalle. Sairastuttuamme päätimme, että nyt on aika alkaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnista, joten kun eläkepäivät koittivat päätimme rauhoittua ja keskittyä itseemme.

Nyt Mirja ja Martti nauttivat eläkepäivistään Saga Salpalinnassa. Leppoisa arki täyttyy omanikäisestä seurasta, talon mukavasta toiminnasta, hyvästä ruoasta liikuntaa unohtamatta.

Jaa kuuluminen somessa