Etusivu > Kuulumiset > Misun elämää

4.10.2023

Misun elämää

Minä olen Misu ja olen syntynyt 15.10.2017 eli samana päivänä, kun Salpalinnan palvelutalo aukeni, mutta muutama vuosi aiemmin. Lapsuudenkotini sijaitsee Orimattilassa, jossa meitä oli seitsemän sisarusta. Sisaruksissani oli harmaata, mustaa ja valkoista, mutta minusta tuli mustavalkoinen ja vihreä silmäinen kotikissa. Eräänä päivänä löysin parhaista parhaimman kaverin, Mummin ja pääsin hänen mukaansa viettämään kissanpäiviä.

Päivät kuluvat parvekkeella kärpästen ja ampiaisten metsästyksessä ja seuratessa Salpalinnan sisäpihan elämää. Kerran ampiainen sai minutkin kiinni ja sain piston kuonooni, mutta Mummi hoiti minut kuntoon. Minusta on mukavaa piilottaa pienet lelut kaapin alle ja vaatia Mummia ottamaan ne sieltä pois, jotta voin tehdä saman tempun uudelleen, samalla hän saa jumppaa. Rakastan myös juoksemista villinä eli sohvalta parvekkeelle ja sänkyyn ja joskus Mummikin saa osansa. Katselemme yhdessä Mummin kanssa eläin- ja lastenohjelmia tv:stä.

Mummi huolehtii minusta hyvin, saan herkkupaloja silloin kun haluan eli pusken ja katson söpön anovasti, silloin Mummi herkistyy ja antaa lisää. Hän myös hakee minulle heinää ja kasvattaakin sitä, jotta masuni toimii hyvin. Minä niin tykkään Mummista ja hän sanoo minun myös olevan hänen paras kaveri.

Hyvää eläinten päivää kaikille!

Jaa kuuluminen somessa