Etusivu > Kuulumiset > Mitä tehdä, jos mieleinen asunto on jo varattuna?

27.4.2020

Mitä tehdä, jos mieleinen asunto on jo varattuna?

Saga Salpalinnaan valmistuu 96 vuokrattavaa ja esteetöntä senioriasuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Asunnoista jo hieman reilu 80% on jo varattuina. Ei kuitenkaan syytä huoleen, asuntovaraukset ovat vielä alustavia ja mieleinen asunto voi vielä vapautua ennen talon valmistumista.

Talon vapaana olevat asunnot päivitämme kotisivuillemme joka maanantai. Vapaat asunnot päivittyy pdf. tiedostoon joka sijaitsee kotisivuillamme otsikon ”Talon esittelymateriaalit” alla. Samassa tiedostossa on asuntojen tarkemmat tiedot sekä hinnat. Talon kerrospiirustukset näet tästä ja asuntojen pohjapiirustukset tästä. Talon palvelutarjontaan kuten esimerkiksi palvelupaketteihin voi tutustua tästä.

Suosittelemme jättämään asuntohakemuksen, varaamaan asunnon ja tarvittaessa jonottamaan mielekästä asuntoa. Soitamme jonossa oleville ja tarjoamme ensisijaisesti heille vapautuvia asuntojamme. Huomioithan, että osa saattaa jonottaa tietyn kokoista tai esimerkiksi parvekkeellista asuntoa. Vapaana olevien asuntojen tilanne myös vaihtelee viikon aikana, joten viimeisimmän tiedon saat aina soittamalla meille maksuttomaan numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17).

Asuntohakemuksen voit pyytää meiltä postitse tai sen voi myös täyttää vaivattomasti täällä. Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa. Pyrimme käsittelemään hakemuksenne mahdollisimman nopeasti. Olemme yhteydessä, kun hakemuksenne on käsitelty.

Jaa kuuluminen somessa