Etusivu > Kuulumiset > Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

15.12.2021

Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

Muista läheistäsi Saga-palvelutalojen lahjakortilla. Lahjakortti on mukava ja varmasti tarpeellinen joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Kysy lisää lahjakorteista talomme vastaanotosta!

Sagan lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn Saga Käpylinnan palvelun kuten esimerkiksi jalkahoitajan jalkahoidon tai fysioterapeutin hieronnan. Voit määritellä lahjakortille myös toivotun summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluja Saga Käpylinnasta.

Lahjakortin saaja asuu Saga-palvelutalossa

Lahjakortilla voit ilahduttaa läheistäsi esimerkiksi lisäpalveluihin kuuluvalla ikkunoiden pesulla tai suursiivouksella. 

Esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista

• Kotiavustaminen esim. kävelyseura, yhdessäolo tai hoidollista avustamista kuten suihku- tai sauna-apu
• Yksilöllinen fysioterapia ja hierontapalvelut
• Siivouspalvelut
• Yhden kuukauden aamiaispaketti
• Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset  

Tiesithän, että voit ilahduttaa Saga Käpylinnassa asuvaa läheistäsi myös jouluisella kukkalähetyksellä tai suklaisen makealla yllätyksellä. Ihanat joulutuotteet ovat myynnissä talomme vastaanotossa!

Lahjakortin saaja ei asu Saga-palvelutalossa

Saga-palvelutalon lahjakortin voi ostaa myös henkilölle, joka ei asu Saga Käpylinnassa. Fysioterapiapalvelumme ovat auki myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Osa palveluistamme on kuitenkin vallitsevasta koronatilanteesta johtuen vain talon asukkaiden saatavilla.

Emme ole vielä päässeet avaamaan ravintolaamme ulkopuolisille asiakkaille, mutta talon Take Away lounasta myymme ulkopuolelle. Kysy lisää ravintolastamme, puh. 050 3249 543.

Jaa kuuluminen somessa