Etusivu > Kuulumiset > Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

14.12.2021

Muista läheistäsi Sagan lahjakortilla

Muista läheistäsi Saga-palvelutalojen lahjakortilla. Lahjakortti on mukava ja varmasti tarpeellinen joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Kysy lisää lahjakorteista talomme vastaanotosta!

Sagan lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn Saga Tammilinnan palvelun kuten esimerkiksi jalkahoitajan jalkahoidon tai fysioterapeutin hieronnan. Voit määritellä lahjakortille myös toivotun summan, jolla lahjansaaja voi itse ostaa toivomiaan palveluja Saga Tammilinnassa.

Lahjakortin saaja asuu Saga-palvelutalossa

Lahjakortilla voit ilahduttaa läheistäsi esimerkiksi lisäpalveluihin kuuluvalla ikkunoiden pesulla tai suursiivouksella. 

Esimerkkejä Sagan lahjakortilla ostettavista palveluista

• Kotiavustaminen esim. kävelyseura, yhdessäolo tai hoidollista avustamista kuten suihku- tai sauna-apu
• Yksilöllinen fysioterapia ja hierontapalvelut
• Siivouspalvelut
• Yhden kuukauden aamiaispaketti
• Kahvilatuotteita esim. kakut ja leivonnaiset  

Tiesithän, että voit ilahduttaa Saga Tammilinnassa asuvaa läheistäsi myös jouluisella kukkalähetyksellä tai suklaisen makealla yllätyksellä. Ihanat joulutuotteet ovat myynnissä talomme vastaanotossa!

Saga Tammilinna ei tarjoa tällä hetkellä palveluita talon ulkopuolisille asiakkaille

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Saga Tammilinnan fysioterapia- ja jalkahoitopalvelut ovat tällä hetkellä vain talon asukkaiden saatavilla. Emme ole vielä päässeet avaamaan ravintolaamme ulkopuolisille asiakkaille, mutta talon Take Away lounasta myymme ulkopuolelle. Kysy lisää ravintolastamme, puh. 050 4761 343

Jaa kuuluminen somessa