Etusivu > Kuulumiset > Naistenpäivän hömpötyksiä!

13.3.2020

Naistenpäivän hömpötyksiä!

Voi ihanaa mikä hyvä syy juhlia kun muutaman päivän päästä vietämme kansainvälistä naistenpäivää. Onhan päivällä syvällinenkin merkitys tasa-arvoineen ja naisten oikeuksineen joita tietenkin kunnioitamme. Me kuitenkin päätimme naistenpäivän etkoilla vaan nauttia naisellisuudesta ja tupsutella pikkujuttuja naisten kesken.

Ystävättäret kokoontuu. Nautitaan lasit kuplivaa ja herkutellaan hetken. Jokaisella odottaa kulhot ja pyyhkeet.Valmistamme niihin hunajasokeri seoksen, jonka levitämme käsiimme ja annamme vaikuttaa muovipusseissa. Voi miten luonnontuotteet kuorivat kätemme sametin pehmeiksi. Teimme vielä naamion käsiimme joka myös sisälsi luonnon omia voima-aineita. Toimelamme pursui naisenergiaa! Johtajammekin aisti sen ja tuli katsomaan miten uskomattoman naisellinen hetkemme oli…ja taisi olla vähän kateellinenkin meille? Kaikki nauttivat hetkestä ja itsensä hoitamisesta. Päätimme tätä tehdä useamminkin kuin naistenpäivänä. Yllätysvieraana piipahti mies hieroja hieromaan rouvien hartiaseutuja ja tekihän se hyvää. Päivä huipentui Il Divon konserttiin! No ok…Eivät komistukset ihan livenä päässeet paikalle mutta valkokankaalle virtuaalisesti.

”Yksi parhaita minulle tapahtuneita asioita on se,että olen nainen.

Kaikkien naisten kuuluisi tuntea samoin.”

Näihin Marilyn Monroen sanoihin yhtyen ja naisellista naistenpäivää  teille toivoen, ystävällisin terveisin Melina…Saga Kaskenniityn vapaa-ajan ohjaaja

Jaa kuuluminen somessa