Etusivu > Kuulumiset > Nelosvaihde päälle ja kohti pikkujoulujen aikaa!

24.11.2019

Nelosvaihde päälle ja kohti pikkujoulujen aikaa!

Viikko on ollut yhtä vilskettä… taitaa tehdä joulu tuloaan. Näytelmäkerhomme kokoontui ensi kertaa ja suunnittelimme joulujuhliimme joulunäytelmää. Idea lähti jo viime vuonna liikkeelle, kun surin asukkaille omien lasteni joulujuhlien näytelmätöntä juhlaa. Niinpä päätimme toteuttaa tänä vuonna juuri sellaiset joulujuhlat, joita me kaikki muistelemme lapsuutemme joulujuhlina. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Viikkoomme on mahtunut upea luennoitsija Helbe Pajarin mielenkiintoinen luento kultakauden taiteilijoista. Sitten toteutimme ensi kertaa meillä valkokankaalle heijastettuna  virtuaalikonsetin.  Konsertti-illassa halukkaat nauttivat keittiön loihtimista upeista juustolautasista ja viinistä. Ilta oli onnistunut, laitteet toimivat melko hyvin… hyvä tunnelma korvasi pienet puutokset. Asukkaat olivat tyytyväisiä ja toivoivat tulevaisuudessakin tällaista.

Talomme upea lauluryhmä ja runonlausunnan pitkän kokemuksen omaava pariskunta ilahduttivat asukkaita syksyisin aihein sillä aikaa kun me muut olimme pikkujouluretkellä Lehmirannassa. Vuoden ensimmäinen joululounas on nautittu ja ensimmäinen joulukonsertti koettu.

 Tässä siis vain ripaus viikostamme.

Upea viikko, hyvä mieli… Ilo aloittaa uusi viikko.

                                                                                      Melina, Saga Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa