Etusivu > Kuulumiset > Oi maamme Suomi

6.12.2023

Oi maamme Suomi

Vietimme itsenäisyyspäivää arvokkaan juhlan merkeissä!

Itsenäisyyspäivämme alkoi juhlavalla lipunnostolla. Lipun noustessa salkoon lauloimme asukaskuoromme Köörin johdolla Lippulaulun. Iltapäivällä kokoonnuimme aulaan juhlistamaan itsenäistä Suomea arvokkaan ohjelman parissa. Meripartiolippukunta Nuotiotytöt toi Suomen liput ja musiikista vastasi mahtava Turun sotaveteraanien perinnekuoro LY:n Weteraani veljet sekä Metsänkävijäin soittokunnan puhallinviisikko. Myös asukkaamme Hannun ja Arjan esitys sellolla ja pianolla sävähdytti. Lausuntataiteilija Riitta Vasenkari lausui tilaisuudessa kaksi runoa ja juhlapuheen piti Turun Vanhusneuvoston puheenjohtaja Tuula Paakkola. Tunsimme syvää kiitollisuutta veteraaneja, lottia ja sodan jälkeisiä sukupolvia kohtaan Suomen itsenäisyyden säilymisestä ja jälleenrakentamisesta hyvinvointivaltioksi.

Saga-palvelutalo Kaskenpuiston johtaja Sanna Saarinen toivotti juhlaväen ja esiintyjät tervetulleeksi sekä nostimme yhdessä maljan itsenäiselle Suomelle!

Juhlan ohjelmanumerot olivat tarkkaan harkittuja ja itsenäisyyspäivään sopivia. Lausuntataiteilija Riitta Vasenkari lausui Eino Leinon Lotta Svärd -runon ja nosti sillä myös Lottien sodanajan korvaamattoman työn esille. Koskettavan juhlapuheen piti Tuula Paakkola.

Juhlayleisö koostui sekä asukkaista sekä omaisista. Kaikki kiittelivät onnistunutta juhlaa arvokkaaksi ja isänmaalliseksi.

Meripartiolippukunta Nuotiotytöt on tuonut Suomen liput näyttävästi juhlaan jo monena vuonna.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Kaunis kiitos kaikille juhlaan ja päivään osallistuneille sekä esiintyjille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä