Etusivu > Kuulumiset > Olethan jo varannut ajan treffi-ikkunalle?

14.5.2020

Olethan jo varannut ajan treffi-ikkunalle?

Taloomme valmistui sopivasti juuri ennen äitienpäivää treffi-ikkuna, jonka avulla asukkaillamme ja heidän läheisillään on mahdollisuus tavata toisensa turvallisesti. Läheinen tulee viihtyisäksi sisustetun treffi-ikkunan taakse ulos tervehtimään talossamme asuvaa asukasta. Asukas on talomme sisätiloissa ja ääni kuulumisten vaihdon aikana kulkee puhelimen välityksellä.

Miten treffi-ikkuna toimii?

  • Asukas ja omainen sopivat yhdessä, milloin haluaisivat tavata treffi-ikkunalla
  • Aika treffi-ikkunalle varataan talomme henkilökunnan kautta soittamalla numeroon 050 452 2071 tai 050 476 4316 (ark. klo 9-14). Treffi-ikkunalla voi olla vain yksi asukas ja läheinen kerrallaan.
  • Hygieniasyistä olemme ohjeistaneet asukkaitamme ja heidän läheisiään käyttämään treffi-ikkunalla ensisijaisesti omia puhelimiaan. Mikäli tämä on haasteellista, kertokaa tästä treffi-aikaa varatessanne.
  • Treffi-ikkunalle saavutaan sovittuna ajankohtana välttäen kontaktia muiden kanssa.
  • Treffi-ikkunalla voi vaihtaa rauhassa kuulumisia oman läheisen kanssa 20 minuutin ajan. Kuulumisten vaihdon jälkeen on myös hyvä suunnitella seuraavaa näkemistä treffi-ikkunalla.
     

Treffi-ikkuna sijaitsee talomme etupihalla, ryhmäkodin siivessä. Mikäli haluat tulla tapaamaan läheistäsi treffi-ikkunalle, muistathan varata ajan.

Kannustamme asukkaitamme ja heidän läheisiään edelleen myös soittamaan perinteisiä puheluita sekä videopuheluita omien läheisten, tuttujen ja ystävien kanssa. Kuulumisten vaihto ja päivän askareista keskustelu pitävät mielen virkeänä.

Jaa kuuluminen somessa