Etusivu > Kuulumiset > Onni on vanheta-Lyckan kommer med åldern

11.10.2020

Onni on vanheta-Lyckan kommer med åldern

Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraavaa viikko on Vanhustenviikko.
Näin meillä Saga Kaskenniityssäkin on juuri tämä viikko ollut erityinen. Meillä on käynyt luennoitsija Helbe Pajari joka vei meidät saunan ihmeellisen maailmaan, sen kulttuuriin ja tapoihin. Vihdantuoksun jo aistimme luennon kuvakirjon ja tarinoiden meidät mukaansa tempaessaan.
Kansanlauluja Eira Tähtisen ja Riikka Markun säestäessä teimme aikamatkan lapsuuteen ja nuoruuteen. Yllätyimme niin monesta tutusta laulustamme niiden juontavan juurensa ihan toiseen maahan.

Viikkoon on mahtunut monenmoista; Kirjapiirin, kädentaitojen, bingon, yhteislaulun, jumppien, kuntosalin, muistijumpan, peli-,käsityö-, biljardikerhojen ja toivelaulukonsertin lisäksi olemme myös ulkoilleet paljon yhdessä. Torstaina oli kampanja ”vie vanhus ulos”. Onneksi ilma suosi meitä ja nautimme pitkän aamupäivän yhdessä upealla pihallamme. Ensiksi pelasimme ”kesän” viimeisen mölkky kierroksen. Ja sitten lähdimme yhdessä luontopolulle tekemään erilaisia rastitehtäviä, halasimme puita, kävelimme maastossa, nousimme kiveltä ja heittelimme käpyjä. Luonto itsessään jo antaa positiivista energiaa meille ja hyvä yhteishenki asukkaillamme vain ammentaa sitä lisää. Naurua ja iloa meillä riitti.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty vanhustenviikolla 2020
Pihajumppa tasapainoa harjoittaen laittoi kaikkien suut hymylle. Lämmin mehu toi lapsuuden retket mieleen ja tottahan se hyvältä maistui kauniissa syysilmassa vieläkin.

 

vanhustenviikko -20
Luontopolku huipentui viestien kirjoittamiseen pelikentällemme niille jotka tällä kertaa ei mukaan ennättäneet.

 

Meillä Saga Kaskenniityssä on helppoa elää kun elämää ammennetaan positiivisuuden ja ilon kautta. Huono päivä muuttuu hyväksi kun yhdessä olemme. Surun tai kipujen tullessa ryhmäenergiamme tukee ja lieventää kipuja luonnollisesti. Meillä ei tarvi olla yksin – Meillä on onni vanheta läheisten ja ystävien seurassa.

Kaunista syksyä,iloa ja energiaa meille kaikille!

Syysterveisin Melina, Saga Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa