Etusivu > Kuulumiset > Pääsiäinen tulee ja palvelut pelaa

6.4.2020

Pääsiäinen tulee ja palvelut pelaa

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen Saga Tammilinnan ravintola ja kahvila ovat suljettuina. Tästä huolimatta talo palvelee asukkaita monipuolisesti. Kuuntelemme asukkaidemme toiveita ja pyrimme palvelemaan heitä parhaamme mukaan, jotta arki pysyisi mielekkäänä ja ennen kaikkea turvallisena.

Sagan kauppakassipalvelu helpottaa arkea

Haluamme turvata asukkaamme koronavirustartunnoilta ja tästä syystä olemme ottaneet Saga Tammilinnassa käyttöön entistä laajemman kauppakassipalvelun. Kauppakassipalvelu toimii jokaisena päivänä viikossa. Tarjolla on monipuolinen valikoima esimerkiksi peruselintarvikkeita ja hygieniatuotteita. Asukkaat tekevät tilaukset lomakkeella, jonka palauttavat henkilökunnalle lounaanjaon yhteydessä.  Tilauslomakkeella voi myös esittää omia toiveita kauppakassivalikoimaan. Pyrimme totetuttamaan asukkaiden toiveet mahdollisimman laajasti.

Pääsiäiskukat ovat olleet erittäin suosittuja asukkaiden tilauslistalla. Teemaan kuuluvat kevätkukat kuten narsissit ovat tehneet kauppansa. Pääsiäistä odotetaan ja sitä varten koti on kiva koristella kukin ja pääsiäiskoristein. 

Saga Tammilinnan kauppakassipalvelu helpottaa asukkaiden arkea

 

Pääsiäinen tulee ja palvelut pelaa

Yhdessä eteenpäin 

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta tunnelma talossamme on rauhallinen, ymmärtäväinen ja kiitollinen. Asukkaat ja henkilökunta ovat iloisia pienistäkin kohtaamisista kuten ateria- ja kauppakassitoimituksista. Ulko-ovilla ja hissin lähettyvillä saattaa välillä nähdä tutun asukkaan tai hoitajan. Tuolloin pirteät vilkutukset ja hymyt valtaavat meidät kaikki.

Fyysisen kunnon ylläpitäminen on myös tärkeää. Onneksi Saga Tammilinnassa on kiva sisäpiha, jossa fysioterapeuttimme Pia ja vapaa-ajanohjaajamme Tea ovat pitäneet muutaman hengen ryhmissä jumppia – tietenkin muutaman metrin turvavälit muistaen. Kotoa neljän seinän sisältä on usea asukas poistunut myös ulos kävelylenkille.

Vaikka vallitseva poikkeustilanne on haastava ja ikävä kaikinpuolin on siinä jotain hyvääkin. Huomaamme kuinka tämä aika on yhdistänyt meitä Saga Tammilinnalaisia. Tiimityö niin asukkaiden kuin henkilökunnankin välillä on saumatonta ja hyvää.

Iloista pääsiäistä kaikille! Yhdessä me jaksamme.

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä