Etusivu > Kuulumiset > Pääsiäistervehdys Saga Kaskenniitystä!

6.4.2023

Pääsiäistervehdys Saga Kaskenniitystä!

Meillä Saga kaskenniityssä eletään vahvasti vuodenaikojen mukaan. Huomioimme pyhät ja juhlat asiankuuluvin menoin. Pääsiäinen on suuri hengellinen juhlapyhä. Meillä kävikin Martin seurakuntamme pitämässä pääsiäishartauden ja nautimme ehtoollisen pääsiäisviikolla. Elina Ukkonen ystävineen kävivät esittämässä ennen pyhiä herkän hengellisen konsertin. Alkupyhät rauhoitimme talon ohjelmista ja ne olivatkin vilkkaita vierailuhetkiä ystäville ja sukulaisille. Pyhien päätteeksi vielä Arja Lyly ja Riitta Vasenkari esittivät vielä upean teoksen ”Valon äärellä” runoin ja lauluin.

Upeiden esiintyjien  lisäksi juhlapyhiä muistetaan niillä perinteisillä koristeilla. 

Pääsiäisruohot kylvettiin kädentaitokerhossa hyvissä ajoin, Aili ja Pirkko olivatkin siemenvastaavia  tänä vuonna ja hienosti saivat siemenet itämään.

Uutta siementä, uutta odotusta.
Saga Kaskenniitty kädentaitokerhossa istutus puuhia. Uuden alun odotus, lupaus keväästä.

 

Pienet päiväkodin lapset olivat meille virpomassa. Voi sitä iloa ja riemua kun vitsat antoivat meille ja palkaksi saivat pääsiäismunat. Innostuivat lapset vielä mikrofoonistanikin ja rohkeimmat laulaa luikauttivat  tunnetun pääsiäiskappaleen ”Hämä-,Hämähäkki…”

Virvon varvon..
4-vuotiaiden päiväkotilasten virpomisoksat vaihtuivat makoisiin suklaamuniin. Koristeelliset oksat ilahduttivat talomme asukaskuntaa koko pääsiäisen ravintolamme pianon päällä.

 

Martin seurakunta käy luonamme kerran kuukaudessa ja nyt ajoittivatkin tulemisen kauniisti pääsiäisviikolle. Hiljennyimme kauniiseen Saga-saliimme, kuuntelimme saarnaa, nautimme Herran ehtoollisen ja lauloimme pääsiäiseen kuuluvia virsiä. Me arvostamme todella suuresti kirkon tuloa seurakunnan luo.

Pääsiäishartaus
Martin seurakunnan pääsiäishartaus.

 

Pyhien ajankuluksi oli palvelutalomme yhteisiin tiloihin kätketty pääsiäismunia joissa visailuja ja tehtäviä. Asukkaat saivat halutessaan niitä bongailla ja tehdä tehtäviä.

pääsiäispuuhaa
Pääsiäismunat ilahduttivat asukkaita mitä merkillisimmissä paikoissa. Biljardipöydällä, palmussa, pianon koskettimilla ym.

 

 Näihin iloisiin ja kauniisiin tunnelmiin toivotan teille kaikille oikein rauhallista ja rentouttavaa pääsiäistä sekä kihelmöivää kevään odotusta.

Ystävällisin terveisin Melina…Se Saga Kaskenniityn vapaa-ajan ohjaaja.

Jaa kuuluminen somessa