Etusivu > Kuulumiset > Palveluita kaikille

30.5.2022

Palveluita kaikille

Saga Kanalinranta tarjoaa kodin palveluiden keskellä. Hyvinvointi-, kuntoutus- ja hoitopalvelumme muuntuvat omien tarpeiden mukaan. Myös talon ulkopuolisilla on mahdollisuus hyödyntää palveluitamme – rentoudu hieronnassa, hoida jalat kesäkuntoon jalkahoidossa tai lounasta viihtyisässä ravintolassamme.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Saga Kanalinrannan oma fysioterapeutti Annica Laine tarjoaa fysioterapian lisäksi hierontaa. Fysioterapialla voidaan helpottaa esimerkiksi lihasjäykkyyksiä, kipuja, rentoutumista, oikean hengitystekniikan oppimista tai kehittää peruskuntoa. Lue lisää fysioterapiapalveluistamme täältä.

Jalkahoitajan palvelut

Saga Kanalinrannan jalkahoitaja Marjo Lähteenmäki tarjoaa jalkojen perushoitoa, kynsien leikkausta, ohennusta ja viilausta, kovettumien, syylien, känsien ja sienen poistoa ja hoitoa, jalkahierontaa sekä hemmottelu- tai parafiinihoitoa. Saat lisätietoja Marjon tarjoamista palveluista täältä.

Maittava lounas joka päivä

Lounasbuffettimme tarjoillaan joka päivä klo 11.30-14. Lounas sisältää alkusalaattipöydän, leivät, keiton, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä ruokajuomat. Katso viikon ruokalista verkkosivuiltamme sagacare.fi/rauma kohdasta ”Ravintolamme tarjoaa”.

Palveluihimme käy myös lahjakortti, jolle voi valita tietyn palvelun tai määrittää kortille summan, jonka lahjansaaja voi käyttää toivomallaan tavalla.
Kysy lisätietoja tai varaa oma aika fysioterapeutille tai jalkahoitajalle Saga Kanalinrannan vastaanotosta: puh. 050 574 7241 (ark. 10.30-16.30 ja la 11.00-14.00).

Tervetuloa ihastumaan!

Jaa kuuluminen somessa