Etusivu > Kuulumiset > Palvelutalossa asumisen kustannukset

13.11.2019

Palvelutalossa asumisen kustannukset

Minkä verran palveluasuminen maksaa Saga Salpalinnassa? Lue alta!

Mistä palveluasumisen hinta koostuu

Saga-palvelutalon asukkaan palveluasumisen hinta koostuu asumiskulusta ja oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista. Saga Salpalinnassa palvelupaketteja on neljä eri vaihtoehtoa: Kevytturva-, Viikkoturva-, Päiväturva-, ja Täysturva-palvelupaketti.

Mistä löydän Saga Salpalinnan hinnat

Palvelupakettien hinnat ja sisällöt löytyvät palvelutalomme verkkosivuilta kohdasta Palvelupaketit ja hinnastot: Saga Salpalinnan palvelupaketit. Palvelupaketteja voi räätälöidä halutessaan erilaisilla lisäpalveluilla. Lisäpalveluhinnasto on Saga Salpalinnan palvelupakettikortin alaosassa.

Asumiskulut löytyvät kohdasta Talon esittelymateriaalit: Saga Salpalinna vapaat asunnot. Luettelosta löytyy kunkin kodin asumiskulu sekä esimerkki kuukausikustannuksista. Esimerkkikulu on laskettu kyseisen asunnon asumiskulun ja Kevytturva-palvelupaketin yhteishinnasta. Esimerkkikuluun lisätään kuukausittainen sähkö- ja vesimaksu.

Mitä tukia ja vähennyksiä voi hyödyntää

Palvelutalossa asuessa on mahdollista hakea erilaisia yhteiskunnan tukia. Näitä ovat Kelan eläkkeensaajan asumistuki, Kelan eläkettä saavan hoitotuki ja palveluseteli. Lisäksi palvelutalon asukkaana voi hyödyntää kotitalousvähennyksen kotiin tuotavien palveluiden osalta, paitsi jos samaan työsuoritteeseen on saatu palveluseteli tai maksusitoumus. Lue lisää yhteiskunnan tarjoamista tuista ja vähennyksistä täältä! Voit kysyä lisää myös soittamalla meille puhelinnumeroon 0800-06116 arkisin klo 9-17.

Kuvituksena havainnekuva tulevasta Lahteen rakentuvasta palvelutalostamme

Jaa kuuluminen somessa