Etusivu > Kuulumiset > Parvekkeilla tapahtuu!

22.5.2020

Parvekkeilla tapahtuu!

”Pidä tukevasti molemmilla käsillä kiinni kaiteesta ja nosta polvia ylös vuorotahtiin!” iloinen ääni kaikuu kovaäänisistä Säkkijärven polkan antaessa mukavan tahdin liikkeille. Olemme nyt ottaneet ohjelmistoon parvekejumpat tukeaksemme asukkaittemme fyysistä kuntoja ja toimintakykyä. Parvekejumppa myös piristää mieltä ja on mukava nähdä asukastovereita toisilla parvekkeilla. Ja näin ohjaajan näkökulmasta on ollut aivan upeaa nähdä asukkaiden ilo ja reippaus, kun olemme saaneet liikkua turvallisesti yhdessä!

Idean parvekejumppiin saimme toukokuun alussa, kun Pohjola Vakuutus ja Pohjola Sairaala järjestivät yhdessä paikallisen jumppaseuran, Lahjan Tyttöjen, kanssa taloissamme Sporttivartti –tempauksen. Tempauksessa vetäjän ja yhdeksän esivoimistelijan johdolla kokeilimme, miten saisimme järjestettyä parvekejumppaa; olisiko siitä meidän asukkaillemme iloa ja kiinnostusta.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty parvekejumppa Lahjan Tytöt Sporttivartti Turku
Lahjan Tyttöjen vetämä parvekejumppa oli jymymenestys!

 

Parvekejumppatempaus ylitti kaikki odotukset! Lähes joka parvekkeelta löytyi asukas, joko jumppaamassa tai kannustamassa. Saga-palvelutalon omat fysioterapeutit olivat mukana avustamassa asukkaita parvekkeille – toteutimme tempauksen yhdessä suurella sydämellä! Kiitos Lahjan Tytöt ja Pohjola Vakuutus, että mahdollistitte meille tämän tapahtuman ja aktivoisitte asukkaamme ilolla ja liikkeillä!

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty parvekejumppa Lahjan Tytöt Sporttivartti Kaskentie yleisnäkymä
Parvekejumppaa pidettiin talomme jokaisella sivulla, jotta jokainen asukas pääsi liikkumaan turvallisesti omalla parvekkeellaan.

 

Tässä vielä asukkaiden kommentteja sporttihetkestä: 

”Oli ihanaa nähdä iloisia nuoria meitä vanhuksia ilahduttamassa ja ohjaamassa voimisteltavia liikkeitä. Kiitos kaikille!”

”Iloitsin tästä jumppahetkestä!!! Tuli puhtia pitkästä aikaa! Kroppa sai liikettä, jota oli jo kaivannut. Toivon ehdottomasti jatkoa tällaiselle toiminnalle. Sydämellinen kiitos!”

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty parvekejumppa Lahjan Tytöt Soprttivartti

 

Nyt me ohjaajat pidämme parvekejumppaa joka viikko. Pidämme myös käytäväkonsertteja ja tällä viikolla testasimme menestyksekkäästi parvekeyhteislaulua. Sydäntä lämmittää, että talossa on elämää!

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty parvekeyhteislaulu Teijo Pöyhönen
Keskiviikkona lauloimme yhdessä parvekkeilta vakilaulaulattajamme Teijo Pöyhösen johdolla!

 

Aurinkoisin kevätterveisin,

Riikka,

Saga Kaskenpuiston ja Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa