Etusivu > Kuulumiset > Paula viihtyy Saga Tammilinnassa

16.2.2021

Paula viihtyy Saga Tammilinnassa

Ennen muuttoa Saga Tammilinnaan Paula asui isossa omakotitalossa Helsingin Marjaniemessä. Päätös muuttoon syntyi kun sairastelut alkoivat ja yksin eläminen isossa omakotitalossa loi turvattomuutta. Nyt läheisten ei enää tarvitse olla huolissaan kun turvallinen ja viihtyisä koti löytyi Saga Tammilinnasta.

Paula muutti Saga Tammilinnaan noin 1,5 vuotta sitten. Paula on viihtynyt talossa asuessaan ja hän käyttää ahkerasti talon tarjoamia palveluita.

”Minusta viihtyminen täällä riippuu niin kovin paljon itsestä. Täällä on tarjolla hyviä palveluita, joita olen omalta osaltani käyttänyt. Käyn säännöllisesti kampaajalla sekä jalkahoitajalla. Olen myös käynyt talon fysioterapeutilla hieronnassa. Tämän lisäksi käyn ahkerasti vapaa-ajanohjelmissa, erityisesti tuolijumpassa, venyttelyssä sekä kuntosalilla. Välillä sitä tulee osallistuttua muihinkin aktiviteetteihin kuten yhteislauluun. Täällä järjestetään paljon ohjelmaa, joten yksin ei tarvitse olla, ellei niin halua”, kertoo Paula kokemuksistaan.

Lue lisää Paulan arjesta ja elämästä Saga Tammilinnassa täältä

Jaa kuuluminen somessa