Etusivu > Kuulumiset > Pidämme huolta ja meistä pidetään huolta

24.3.2020

Pidämme huolta ja meistä pidetään huolta

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen olemme joutuneet rajoittamaan talomme elämää ja aktiivisuutta. Normaalisti ilosta, naurusta ja puheensorinasta täyttyvä Saga Munkkiniemi on hiljentynyt. Talon tarjoama harrastus- ja kulttuuritoiminta on toistaiseksi keskeytetty, kuten myös ravintolan ja kahvilan toiminta. Lisäksi vierailut talossa on nyt kiellettyjä. Oheisilla varotoimenpiteillä pyrimme turvaamaan asukkaamme ja henkilökuntamme koronavirustartunnoilta. Kyse on toistaiseksi voimassa olevasta poikkeustilanteesta ja kun tilanne rauhottuu tulemme jatkamaan arkeamme normaaliin tapaan.

Onnekseni olen saanut huomata kuinka hyvin asukkaamme ja henkilökuntamme tilanteeseen suhtautuvat. Juuri tällaisena hetkenä yhteishenki ja toisista välittäminen ovat keskeisessä roolissa. Vaikka talossa järjestettävä harrastus- ja kulttuuritoiminta on tauolla, niin fysioterapeuttimme Laura ja Tomi ovat koonneet jokaiseen asuntoon jaettavaksi istumajumppaohjeet. Vapaa-ajanohjaajamme Elsa puolestaan jakaa  kuluvalla viikolla aivojumppamateriaalia asukkaille, jolloin arjessa on ”pähkinöitä purtavaksi”. Lisäksi asukkaiden päivää piristävät puhelinsoitot läheisten kanssa sekä ulkoilu Munkkiniemen kauniissa maastossa upeassa kevätsäässä.

Maanantaina 23.3. Aros Oy piristi päiväämme lahjoittamalla smoothieita henkilökunnalle sekä Saga Dosentinlinnan asukkaille jaettavaksi. Lämmin kiitos lahjoituksestanne ja piristyksestä tämän kaiken keskellä.

Nyt jos koskaan meidän kaikkien tulee noudattaa Suomen hallituksen antamia ohjeita, jotta pääsemme takaisin normaaliin ihanaan arkeen.

Aurinkoisin terveisin,
Sanna Aksentjeff
Saga Munkkiniemen johtaja

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä