Etusivu > Kuulumiset > Pirkko juhlii äitienpäivää poikkeusoloista huolimatta

7.5.2020

Pirkko juhlii äitienpäivää poikkeusoloista huolimatta

Saga-palvelutaloissa juhlitaan tulevana viikonloppuna äitienpäivää poikkeuksellisissa oloissa. Äitienpäivä on suuri juhla talojemme asukkaille ja sen viettämiseen tulikin miettiä uusia keinoja vallitsevan tilanteen vuoksi. Saga Tammilinnan asukas Pirkko Sassi aikoo äitienpäivän kunniaksi soitella Facebook Messengerin välityksellä videopuheluita läheisilleen.

Saga Tammilinnan asukas Pirkko Sassi avasi meille tulevan äitienpäivän suunnitelmiaan. Mukavaa ajanvietettä on tiedossa, vaikka hän ei pääsekään järjestämään perinteisiin kuuluvia äitienpäiväjuhlia.

Saga-palvelutaloissa vietetään äitienpäivää poikkeusoloissa

Kuinka aiot viettää äitienpäivää poikkeusoloissa?

Olen täällä kivassa ja turvallisessa talossa. Pääsemme joka tapauksessa kävelemään pihalle, joten aion käydä ulkoilemassa. Äitienpäivän kunniaksi aiomme soitella lasten- ja lastenlapsien kanssa. Käytämme Facebook Messengerin videopuhelumahdollisuutta, sitä kautta näemme toisemme kasvotusten tietokoneen isolta näytöltä. On ilo jutella ja nähdä läheisiä etäyhteyden kautta, nyt kun neljättäkin polveakin jo on. Ajatuksissani toki ovat he, keillä ei ole tällaista yhteydenpitomahdollisuutta ja se tuntuu minusta kurjalta.

Mitä äitienpäivä merkitsee sinulle?

Äitienpäivä on ollut jo lapsesta lähtien tärkeä juhla ja iso päivä. Lapsuudessa meillä oli tapana käydä haudoilla ja se kuuluu yhä äitienpäiväperinteisiini. Olen aina järjestänyt lähipiirilleni myös äitienpäiväjuhlat. Toki ymmärrettävästi tänä vuonna nämä perinteet eivät ole mahdollisia.

Onko sinulla jokin äitienpäivään liittyvä muisto?

Muistan kun kerran olimme mieheni kanssa menossa haudoille käymään. Automme piiputti tuolloin tielle ja yritimme saada apua. Onneksemme hinaus saapui ajallaan. Nyt tuolle asialla voi jo naurahtaa.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille Sagalaisille ja erityisesti Saga Tammilinnan väelle oikein hyvää äitienpäivää!

Jaa kuuluminen somessa