Etusivu > Kuulumiset > Puolet asunnoista on jo varattu! Mitä tehdä, jos haluamasi asunto on varattu?

24.10.2019

Puolet asunnoista on jo varattu! Mitä tehdä, jos haluamasi asunto on varattu?

Jo puolet asunnoista on varattu – kiitos kaikille asunnonvaraajille! Lue alta, miten voit varata oman asuntosi palveluiden keskeltä ja mitä tehdä, jos haluamasi asunto on jo varattu.

Asunnonvaraustilanne

Uusi Saga-palvelutalo valmistuu vuonna 2020 Lahden ydinkeskustaan. Tällä hetkellä 96:sta asunnosta jo puolet on varattu. Kuvituksena oleva havainnekuva on Kyösti Kallion kadun ja Pellonkulmankadun suunnasta. Esimerkiksi Pellonkulmankadun puolen asuntoja on vielä vapaana, joten ehdit vielä hyvin varata oman upean asunnon huippupaikalta!

Asunnon varaaminen

Oman asunnon voit varata täyttämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemuksen voi täyttää verkkosivuillamme www.sagacare.fi/haeasuntoa tai paperisena hakemuksena. Paperisen hakemuksen saatte tilaamalla sen sähköpostitse tai puhelimitse. Asuntovarauksia otetaan vastaan jo nyt rakennusvaiheessa, jolloin asunnot varataan nopeusjärjestyksessä. Talon täytyttyä asukkaiden ensisijainen kriteeri on palveluasumisen tarve.

Mitä tehdä, jos toiveidesi mukainen asunto on jo varattu

Mikäli juuri toiveidesi mukainen asunto on varattu, voit varata toiseksi mieluisan asunnon ja jonottaa haluaamasi asuntoon. Merkitse tällöin hakemuksesi ”Toiveenne asumisen suhteen”-kohtaan asunnon numero, jonka haluat varata sekä numero, johon haluat jonottaa. Ilmoitamme tällöin teille, mikäli asunnonvaraustilanteeseen tulee muutoksia ja toivomanne asunto vapautuu.

Askarruttaako jokin asunnon varaamiseen liittyen? 

Soita meille arkisin klo 9-17 puh. 0800-06116 tai ota yhteyttä sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi. Autamme mielellämme!

Jaa kuuluminen somessa