Etusivu > Kuulumiset > Puutarhojen loistoa ja syksyn tuoksua

22.9.2023

Puutarhojen loistoa ja syksyn tuoksua

Saga Palvelutalo Kaskenniityn Väki Vieraili Kupittaan Siirtolapuutarhassa

Meillä Turussa on upeita siirtolapuutarhoja aivan keskustan tuntumassa. Kauniit pihat ja sievät pienet talot houkuttelevat kurkistamaan portista sisään. Alku kesästä kävimme Peltolan siirtolapuutarhassa ja ihastelimme luonnon heräämistä. Nyt tällä viikolla kävimme Kupittaan siirtolapuutarhassa kävelyretkellä. Se on melkein kuin naapurissamme, kahden korttelin kävelymatkan päässä.

Syksy tuo oman värimaailman meidän ihasteltavaksi. Luonto ja kasvit vielä jaksavat antaa kauneuttaan kauniin ja lämpöisen syksyn ansiosta.

Puutarha ja -tarhurit ottivat meidät upeasti vastaan. Meitä odotti upea kävelykierros puutarhassa. Kasvitieteilijä Pertti D. kertoi puutarhan historiasta, eri kasvien alkuajoista ja nykypäivän tarpeesta. Maistelimme Hyvän Heikin Savikkaa ja nappasimme muutamia siemeniäkin mukaan. Kylätalossa nautimme kahvit ja ihanaa omenapiirakkaa.

Saga Kaskenniityssä Nautittiin Puutarhan Kauniista Loistosta
Kukkuu…Perhospuutarhaa kurkkisimme pensasaidan takaa…Lyhimmät tulivat puutarhan sisälle ihastelemaan.

Kauniit kukkapuskat saimme tuliaisiksi kotiin vietäväksi ja omenoita oli meille valmiiksi kerätty joita kotimatkalla oli kiva rouskutella.

Palvelutalon Väki Nautti Yhdessäolosta Puutarhassa
Luonto rauhoittaa ja tuo iloa meille kaikille.

Meillä Saga Kaskenniityssä nautimme retkistä. Välillä retkeilemme lähellä ja välillä menemme matkan taakse. Iloinen ja turvallinen matkantekomme mahdollistaa meidän kaikkien osallistumisen.

Kaunista syksyä ja hyvää viikonloppua teille kaikille.

Ystävällisin terveisin Melina…Se Saga Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä