Etusivu > Kuulumiset > Rakenteilla olevasta Saga Salpalinnasta voi jo varata asunnon!

26.9.2019

Rakenteilla olevasta Saga Salpalinnasta voi jo varata asunnon!

Tiesitkö, että Lahteen rakentuvasta Saga Salpalinnasta voi jo varata asunnon? Tällä hetkellä jo noin 40% asunnoista on varattu. Lue lisää alta ja varaa oma senioriasuntosi palveluiden keskeltä nyt!

Miten pääsen asumaan Saga Salpalinnaan

Kodin Saga Salpalinnasta voi varata jo nyt jättämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemuksen voi täyttää joko paperisena versiona tai verkkosivuillamme klikkaamalla tästä. Paperisen hakemuksen saatte tilaamalla esitepaketin puhelimitse arkisin klo 9-17 välillä numerosta 0800-06116 tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi. Saga Salpalinnaan hakevien ei tarvitse liittää asuntohakemukseen lääkärintodistusta tai muita liitteitä.

Asuntovarauksia otetaan vastaan jo rakennusvaiheessa, jolloin asunnot varataan nopeusjärjestyksessä. Tällä hetkellä noin 40% asunnoista on jo varattu. Kun talo on varattu täyteen, voi asettua jonoon. Talon täytyttyä asukkaiden ensisijainen kriteeri on palveluasumisen tarve.

Kannattaako minun jättää asuntohakemus ja onko se sitova

Kyllä, kannattaa jättää meille asuntohakemus. Hakemus kannattaa lähettää olipa muutto ajankohtaista heti talon valmistuttua tai vasta hieman myöhemmin. Asuntohakemuksen lähettäminen ei sitouta muuttamaan Saga-palvelutaloon, mutta nopeuttaa asunnonvarausprosessia, kun muutto tulee ajankohtaiseksi.

Olen varannut asunnon jo reilun vuoden ennen talon valmistumista, onko varaukseni sitova

Kun valmistumiseen on vielä hetki aikaa, ovat asuntovaraukset ennakkovarauksia. Se tarkoittaa sitä, että asuntovaraus ei sido teitä muuttamaan Saga Salpalinnaan, mikäli esimerkiksi terveydentilanne muuttuu. Asunnon varaaminen kuitenkin varmistaa sen, ettei kukaan muu pysty varaamaan teidän varaamaanne asuntoa. Asuntovaraukset muuttuvat sitoviksi talon valmistumisen kynnyksellä. Tiedotamme asunnon varanneita tarkasta ajankohdasta hyvissä ajoin, noin muutamaa kuukautta ennen, jolloin muuttopäätös tulee tehdä. Jos haluatte, saatte nähdä asunnon ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Mistä löydän vapaat asunnot

Päivitämme viikoittain asunnonvaraustilanteen kohtaan ’Saga Salpalinna vapaat asunnot’
Tämänhetkisen asunnonvaraustilanteen löydät klikkaamalla tästä
Tutustu tarkemmin asuntojen pohjapiirroksiin klikkaamalla tästä
Rakennuksen kerrospohjat löytyvät täältä
 

Kuvituksena havainnekuva tulevasta upeasta palvelutalostamme.

Syysterveisin,

Sagan väki

Jaa kuuluminen somessa