Etusivu > Kuulumiset > Saga Käpylinnan pikkujoulut…

22.12.2020

Saga Käpylinnan pikkujoulut…

…toteutettiin erityisjärjestelyin eli kahteen kertaan, että kaikki halukkaat pääsivät juhlimaan.

Pikkujouluihin alettiin valmistautua jo noin kuukausi sitten, kun asukastoimikunnan keskuudessa syntyi ajatus Tiernapoikien esittämisestä. Kun kuulin ideasta, pomppasin melkein innosta kattoon. Siitä se sitten lähti, ryhdyimme tuumasta toimeen ja aloitimme Tiernapoikaharjoitukset. Asukkaat harjoittelivat välillä keskenään ja välillä harjoittelimme yhdessä. Työryhmän kanssa suunnittelimme ja toteutimme puvustukset ym rekvisiitan; Kävelykepeistä tuli miekat, kirjan kansista kruunu Muriaanien kuninkaalle jne.

Koronarajoitukset aiheuttivat työryhmällemme jännityksen hetkiä ja ”harmaita hiuksia”, kun vielä viime viikolla mietimme, miten voimme järjestään koko pikkujoulut? Lopulta saimme idean, että videoidaan Tiernapoikien esitys ja järjestetään niin monet pikkujoulut, kun tarve vaatii, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Näin teimme. Eilen maanantaina oli H-hetki ja laulut raikuivat tyhjässä ravintolassa. Videokuvasin esityksen.

Tänään juhlimme pikkujouluja. Samat juhlat järjestettiin kahteen kertaan; ensimmäiset kahvilassa ja toiset alasalissa. Näin kaikki halukkaat pääsivät mukaan ja turvavälit toteutuivat. Ohjelmassa oli joululauluja, -runoja ja muistijumppaharjoitus. Saimme vieraan myös Korvatunturilta, itse Joulupukin!! Pikkujoulut kruunasi videoitu Tiernapoikien esitys.

Hyvää joulun odotusta, joka on jo ovella!

Terveisin tonttuileva Piitu vapaa-ajanohjaaja

Saga Käpylinna, Helsinki

 

Saga Käpylinna, Helsinki
Pikkujouluissa vieraili myös joulupukki ja tonttuilu vei minut myös mennessään 🙂

Jaa kuuluminen somessa