Etusivu > Kuulumiset > Saga Käpylinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huikealla tasolla

11.3.2021

Saga Käpylinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huikealla tasolla

Saga Käpylinnan ravintolassa mitataan asiakastyytyväisyyttä päivittäin Happy or not -hymiölaitteen avulla. Asukkaat vastaavat kysymykseen ”Oliko ruoka hyvää?” painamalla parhaiten kuvastavaa hymynaamaa. Joulukuussa 2020 asiakastyytyväisyys oli Saga Käpylinnassa loistavalla tasolla 94 % mielestä ruoka oli hyvää!

Saga Käpylinnassa herkullinen lounas noutopöydästä sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän ruoan sekä jälkiruoan. Lounasbuffet on tarjolla joka päivä. Buffetlounas sisältyy kaikkien asukkaidemme palvelupakettiin. 

Ravintolassamme on viikoittain vaihtuva menu. Menut suunnitellaan sesonkien ja asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Uusimman menun löytää aina talomme verkkosivuilta kohdasta ”Ravintolamme tarjoaa”.

Saga Lakeudenlinnassa ruoka valmistuu paikan päällä - asukkaiden toiveita kuunnellen
Saga Käpylinnassa ruoka valmistuu paikan päällä – asukkaiden toiveita kuunnellen

 

Juhlat tulossa?

Saga Käpylinnan ravintola valmistaa näyttävät ja maistuvat kakut ja leivonnaiset kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin, oli sitten kyseessä isot tai pienet juhlat. Ammattitaidolla toteutetut kakut ja leivonnaiset valmistuvat asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tilaa tarjoilut ja nouda ne ennen tilaisuuttasi paikan päältä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää,

Veli-Pekka Alanne
Saga Käpylinnan ravintolapäällikkö
puh. 050 3249 543
veli-pekka.alanne@sagacare.fi

 

Jaa kuuluminen somessa