Etusivu > Kuulumiset > Saga Käpylinnassa elämä jatkuu erikoisjärjestelyistä huolimatta

10.4.2020

Saga Käpylinnassa elämä jatkuu erikoisjärjestelyistä huolimatta

Vapaa-ajanohjaaja Piitu on tehnyt asukkaille monipuolista tekemistä kotona tehtäväksi

Kotitehtävät ovat sisältäneet istuma- ja vuodejumppaohjeita, aivopähkinöitä, ristikoita, sudokuja, runoja, kuvia ja vaikka mitä muuta ajatuksella jokaiselle jotakin. Asukkailta on tullut hyvää palautetta kotitehtävistä. Erityiskiitosta on tullut kirjoitustempauksesta, jossa jokainen saa kirjoittaa omanlaisensa tarinan aiheesta ”Lempivuodenaikana – mukava muisto elämän varrelta vuodenaikaan parhaimpaan”. Piitu kirjoittaa tarinat puhtaaksi ja ne jaetaan asukkaille lukemiseksi. Näin asukas saa kirjoittamalla mielekästä ajanvietettä sekä itselleen, että muille.

Joka viikko asukkaat saavat myös lukujärjestyksen, johon voi kirjata päivittäin omia toimiaan, huomioitaan, havaintojaan ja päivän parhaan hetken. Kotitehtävien ja lukujärjestyksen tavoitteena on aktivoida asukkaita ja antaa ideoita omatoimiseen tekemiseen. Saga Käpylinnan poikkeuksellisesta elämänrytmistä huolimatta, ihan kaikille on  tärkeää pitää huolta omasta arkipäivän aktiivisuudestaan.

Tällä hetkellä Saga Käpylinnassa tilanne on rauhallinen, vaikka toiminnan muutokset tuovat hoitohenkilökunnalle hieman lisää haasteita. Pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse ja palaamme asiaan heti kuin mahdollista. Tiedotteet julkaistaan internetsivustollamme.

Mukavaa pääsiäistä jokaiselle! 

Jaa kuuluminen somessa