Etusivu > Kuulumiset > Saga Kaskenniityn keittiöhenkilökunta esittäytyy!

14.4.2023

Saga Kaskenniityn keittiöhenkilökunta esittäytyy!

Saga Kaskenniityn palvelutalossa toimii reipashenkinen keittiö, joka loihtii aamupalan, lounaan ,päivällisen ja iltapalan talomme asukkaille. Hyvistä raaka-aineista ja rakkaudesta ruuanvalmistukseen on keittiömme varjeltu salaisuus. Keittiömme arvostaa tuoreutta ja tietenkin suomalaisia luomutuotteita. Hymyssä suin tehty työ kertoo sydämeen olleen mukana… Silloin ei voi muuta tulla kuin HYVÄÄ…ja siitä saammekin asukkailtamme kuulla kauniita kiitoksia.

 

MAARIT on viihtynyt Sagan keittiössä jo 16 vuotta. Maarit vastaa tilauksista ja perjantaitorin herkut ovat myös  Maaritin loihtimia. Maarit pitää myös kuria ja järjestystä keittiössä

KIRSI on ollut talossa alusta asti, ensin Puiston puolella ja nykyään useimmin Niityssä.  Kivat työkaverit ja mukava työympäristö ovat pitäneet Kirsin talossa jo 28 vuotta

ANNE on työskennellyt 14 vuotta Sagassa.  Annen löytää usein salista kuuntelemasta asukkaiden murheita ja piristämässä asukkaita lemmikkipupun kuvilla.

VEERA on uusin kokkivahvistuksemme ja on viihtynyt kanssamme 1,5 vuotta. Veerasta mukavinta työssä on ruuan tekeminen ja asukkaiden auttaminen.

ELISA on työskennellyt Sagassa 1,5 vuotta. Elisa hoitaa salaattipistettä  ja auttaa asukkaita ruokailussa.Vapaa-ajalla hän pirtää omaksi iloksi hienoja piirustuksia.

ANU on uusin tulokkaamme Sagan keittiössä. Anu on ollut Sagassa 7 kuukautta.  Pirteän  Anun löytää myös useimmin salaattipisteen luota ja asukkaita auttamasta.

Keittiöhenkilökuntaan kuuluu kuvasta karanneet  Roni, Päivi ja Jaana jotka ovat myös monen vuoden Sagalaisia ja rautaisia ammattilaisia.

 

 Salaattipöytä
Tässä maistiaiset herkullisesta salaattipöydästämme, joka on kauniisti katettu aina lounasaikaan.

 

Palvelutalomme ulkopuoleltakin olette tervetulleita tutustumaan viihtyisään ravintolaamme.

Aamiainen klo.8-10

Lounas klo. 11.30-14.00

Päivällinen klo.16.00-17.00

Tämä ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä vuoden jokaisena päivänä suurella sydämellä!!

 

Jaa kuuluminen somessa