Etusivu > Kuulumiset > Saga Kaskenniityssä retkeilttiin, rakenneltiin ja juhlittiin!

21.6.2018

Saga Kaskenniityssä retkeilttiin, rakenneltiin ja juhlittiin!


Keskikesän juhla lähestyy ja ilmassa on juhannustaikaa! Aurinko paistaa ja linnut laulaa olemme valmiit vastaanottamaan mittymaarjan. 
Juhannusviikolla olemme tehneet yhtä jos toista. Kävelyretki Hesburgeriin sai veden herahtamaan kielelle. Ranskikset, hamppari ja kokis maistui monelle…viime kerrasta olikin jo aikaa.

Kesäteatteri retkemme suuntasi Piikkiön Sipilänmäkeen, siellä olimme katsomassa Kauppa-autoa. Ai, siinä riitti naurua ja iloa. Pullakaffet väliajalla kruunasivat kauniin kesäiltamme.

Olimme muutaman viikon suunitelleet ja tehneet koristeita juhannussalkoomme. Nyt oli aika pukea ja pystyttää se. Yhdessä tekemisen riemu ja hyvä yhteishenki teki tästäkin hetkestä upean. Kiemurainen luonnoinpuinen salkomme koristui ja kaunistui ihan oikeaksi meidän talon majstångiksi. Voi kuinka ylpeitä siitä olemmekaan!

Viikko huipentui tansseihin Sagan suvessa. Kaunis pihamme ja kesäinen sää mahdollisti meille ulkoilma juhlat. Meillä oli upeita esiintyjiä, yhteislaulua,kesäistä tarjoilua ja mitä parasta seuraa. Mitä muuta Juhannusjuhlilta voisi toivoa?

Jaa kuuluminen somessa