Etusivu > Kuulumiset > Saga Lakeudenlinnan ensimmäiset työmaakierrokset saivat paljon suosiota

12.1.2018

Saga Lakeudenlinnan ensimmäiset työmaakierrokset saivat paljon suosiota

Saga Lakeudenlinnan ensimmäiset työmaakierrokset järjestettiin iloisissa merkeissä 10.–11.1.2018. Paikalla oli asunnonvaraajia sekä paljon kiinnostuneita ja heidän läheisiään tutustumassa uuteen taloon.

Keskiviikkona 10.1.2018 kaikki asunnon varaajat pääsivät ihastelemaan uutta kotiaan, näkemään tulevia naapureitaan sekä tervehtimään Saga Lakeudenlinnan johtajaa Anne Jylhää. Tunnelma oli innokas ja odottava ja kaikki palasivat hymyssä suin omalta kierrokseltaan. Kierroksen lopuksi kaikki asunnon varaajat saivat Saga Lakeudenlinnan johtajalta pienen tervetuliaislahjan. 

Torstaina 11.1.2018 työmaakierrokselle saapui paljon kiinnostuneita ja heidän läheisiään. Saga Lakeudenlinnan johtaja Anne Jylhä oli vastaanottamassa ja toivottamassa osallistujia lämpimästi tervetulleeksi kierrokselle. Mukana oli myös Sagan aluepäällikkö Maria Sirén sekä Sagan myynnin tiimistä asiakkuuspäällikkö Laura Isohanni ja Heidi Kola.  Kaikki osallistujat pääsivät pienissä ryhmissä katsomaan Saga Lakeudenlinnan upeaa kalustettua 44,5 neliön ylimmän kerroksen parvekkeellista malliasuntoa. 

Sagan väki haluaa kiittää kaikkia työmaakierroksiin osallistuneita onnistuneesta ja mukavasta päivästä!

 

Seinäjoen ydinkeskustaan rakentuva Saga Lakeudenlinna osoitteessa Kutojankatu 6

Saga Lakeudenlinna rakentuu osoitteeseen Kutojankatu 6, 60100 Seinäjoki.

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä