Etusivu > Kuulumiset > Saga Lakeudenlinnan johtaja esittäytyy vuoden 2018 ensimmäisessä esittelytilaisuudessa

18.1.2018

Saga Lakeudenlinnan johtaja esittäytyy vuoden 2018 ensimmäisessä esittelytilaisuudessa

Meillä on ilo kertoa kaikille, että Saga Lakeudenlinnan johtaja on valittu ja hän on aloittanut työnsä alkuvuodesta 2018. Tervetuloa tapaamaan Saga Lakeudenlinnan johtajaa Anne Jylhää, kuulemaan Saga Lakeudenlinnasta ja talon monipuolisista palveluista sekä nauttimaan herkullisista tarjoiluista!

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan Sagan korkeatasoisista palveluista vuoden 2018 ensimmäiseen esittelytilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään mukavissa tunnelmissa keskiviikkona 24.1.2018 klo 17–18 Hotelli-Ravintola Alman tiloissa, osoitteessa Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki. Paikkana toimii pääjuhlasali, johon on esteetön kulku.

Tulkaa viettämään mukava yhteinen tilaisuus kanssamme sekä kyselemään ja keskustelemaan Saga Lakeudenlinnasta. Sagan väki toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi tilaisuuteen!

Muistattehan ilmoittautua Saga Lakeudenlinnan esittelytilaisuuteen

Hotelli-Ravintola Alman pääjuhlasalissa on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduttehan ajoissa mukaan tilaisuuteen joko puhelimitse maksuttomaan numeroon 08000 6116 (ark. klo 9–17) tai sähköpostilla osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä