Etusivu > Kuulumiset > Saga Lakeudenlinnan laadukkaat fysioterapia- ja jalkahoitopalvelut

15.10.2019

Saga Lakeudenlinnan laadukkaat fysioterapia- ja jalkahoitopalvelut

Saga palvelutalo Lakeudenlinna tarjoaa fysioterapia- ja jalkahoitopalveluja myös talon ulkopuolisille asukkaille. Anna aikaa itsellesi ja kehollesi ja varaa oma aikasi fysioterapeutti Kati Salmenkankaalta tai jalkahoitaja Elina Toivolalta.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisen toimintakykyä. Asiakas voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta, sekä huolletaan kehoa rentouttavalla hieronnalla, liikehoidoilla ja venyttelyllä. Talossa järjestetään myös ryhmäliikuntaa muun muassa kuntosalilla ja uima-altaassa. Kysy lisää ryhmäliikunnasta fysioterapeutiltamme.

Kysy lisää ja varaa aika,

Kati Salmenkangas
Saga Lakeudenlinnan fysioterapeutti
puh. 050 4009 137
kati.salmenkangas@sagacare.fi

Jalkahoitajan palvelut

Jalkahoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä ja sen myötä ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ammattilaisen tekemä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa ja näin ollen voidaan ryhtyä ajoissa ennaltaehkäisemään ongelmien syntyä. Jalkojen omahoito on myös ratkaisevassa roolissa. Ammattilaiselta saatkin hyvät neuvot ja vinkit jalkojesi hoitoon.

Parhaimpiin tuloksiin päästään hoitajan ja asiakkaan hyvällä yhteistyöllä.

Kysy lisää ja varaa aika,

Elina Toivola
Saga Lakeudenlinnan jalkahoitaja
puh. 050 3085 723
elina.toivola@sagacare.fi

Lämpimästi tervetuloa Saga Lakeudenlinnaan fysioterapiaan tai jalkahoitoon!

Jaa kuuluminen somessa