Etusivu > Kuulumiset > Saga Lakeudenlinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 99,2 % mielestä ruoka on hyvää!

5.11.2019

Saga Lakeudenlinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 99,2 % mielestä ruoka on hyvää!

Kokemuksia lounasasiakkailta

Saga-palvelutaloissa mitataan ravintolan asiakastyytyväisyyttä päivittäin hymiölaitteen avulla. Asukkaat ja vierailijat vastaavat kysymykseen ”Oliko ruoka hyvää?”  painamalla parhaiten kuvastavaa hymynaamaa. Syyskuussa saimme Saga Lakeudenlinnassa yhteensä 471 vastausta, joista hulppeat 99,2 % oli positiivisia!

Asukkaamme ja ulkopuoliset lounastajat ovat siis erittäin tyytyväisiä ravintolamme ruokaan. Kiitämme palautteesta ja toivotamme niin uudet kuin aiemmin ravintolassamme vierailleet asiakkaat tervetulleeksi herkulliselle lounaalle Saga Lakeudenlinnaan!

Runsas salaattibuffet kuuluu lounaaseen Saga Lakeudenlinnan ravintolassa

Sijainti, ajankohta ja lounaan hinta

Ravintola on palvelutalossamme osoitteessa Kutojankatu 6, 60100 Seinäjoki. Lounasbuffet on tarjolla päivittäin (ma-su) klo 11.00-14.00. Lounaan hinta vierailijoille on 10,00 €/lounas*. Lounaan voi ostaa myös lounaskortilla, jolloin hinnaksi tulee 8,80 €/lounas. 10 kerran lounaskortti ostetaan etukäteen talon vastaanotosta hintaan 88,00 € ja rastitetaan aina käytettäessä.

Hinta sisältää koko lounasbuffetin, eli salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan sekä jälkiruoan.

Asiakastyytyväisyys on huipussaan Saga Lakeudenlinnassa

Mistä lounasmenu löytyy

Ravintolassamme on viikoittain vaihtuva menu. Menut suunnitellaan sesonkien ja asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Uusimman menun löytää aina verkkosivuiltamme kohdasta ’Ravintolamme tarjoaa’. Menun voi myös noutaa Saga-palvelutalolta paikan päältä.

Vinkki

Saga Lakeudenlinnan vastaanoton yhteydessä on talon oma kahvila, johon voi istahtaa nauttimaan pullakahvit tai ostaa mukaan muun muassa erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia. Vastaanotto ja kahvila ovat auki ark. klo 8.00-16.00 ja la-su klo 10.00-16.00. Perjantaisin ravintolassamme on perjantaitori klo 13. Tällöin tarjolla on tuoreita kauden herkkuja kotiin ostettavaksi.

Tervetuloa Saga Lakeudenlinnaan!

*pl. pääsiäis-, vappu-, äitienpäivä-, isänpäivä- ja joululounaat, jolloin erikoismenut

Jaa kuuluminen somessa