Etusivu > Kuulumiset > Saga laulaa -yhteislaulutilaisuudessa laulu raikui

21.4.2023

Saga laulaa -yhteislaulutilaisuudessa laulu raikui

Keskiviikkona järjestimme asukkaillemme sekä kaikille halukkaille avoimen Saga laulaa -yhteislaulutapahtuman. Esilaulajina toimivat upean asukaskuoromme Köörin laulajat Arja Lylyn johdolla. Jokainen istumapaikka täyttyi innokkaista osallistujista. Olipa niin mahtavaa laulaa yhdessä ja väliin kuulimme Köörin upeita esityksiä. Nautimme täysin siemauksin musiikin voimasta!

Me täällä Saga Kaskenpuistossa olemme innokkaita laulajia. Yhdessä on mukava laulaa tuttuja kappaleita. Asukaskuoromme Kööri kokoontuu innokkaasti harjoittelemaan uusia lauluja ja aina silloin tällöin Kööri esiintyy tilaisuuksissamme. Kuoroa johtaa ilmiömäinen asukkaamme Arja Lyly ja hänen suunnittelemansa kokonaisuudet ovat nautittavaa kuultavaa. Nyt keskiviikkona kutsuimme myös ystävät mukaan laulamaan!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Saga laulaa yhteislaulutilaisuuden lintukuoro
Arjan mainiosta ideasta myös minä pääsin osallistumaan ohjelmaan muutaman asukkaamme kanssa. Soitimme veikeitä pillejä, joista ääni tuli kuin linnun liverrys. Tipitii!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset pääoven uudet kauniit kukat
Ennen yhteislaulutilaisuutta kiinnostuneet saivat tutustua viihtyisään taloomme sekä vapaisiin asuntoihin. Yhdessä asukkaiden kanssa loihdimme näin kauniit kukkaistutukset pääoville toivottamaan tulijat tervetulleiksi.

 

Kauniita kevätpäiviä kaikille ja tulkaahan laulamaan kanssamme taas seuraavalla kerralla!

Toivottaa vapaa-ajanohjaaja Riikka ja kaskenpuistolaiset

 

 

Jaa kuuluminen somessa