Etusivu > Kuulumiset > Saga Munkkiniemessä kokoontuu taidekerho viikottain

15.11.2019

Saga Munkkiniemessä kokoontuu taidekerho viikottain

Saga Munkkiniemen asukkaat pääsevät toteuttamaan taiteellista puoltaan viikottain pidettävässä taidekerhossa. Taidekerhossa kukin asukas saa toteuttaa itseään omalla tyylillään taiteilijan vapauksia käyttäen. Jokaisella on oma tyyli ja kädenjälki, josta tunnistaa kunkin teoksen taiteilijan.

Saga Munkkiniemen asukkaat Ritva, Aili, Anneli ja Patricia kokoontuvat viikottain taidekerhon merkeissä. Taidekerhoon ovat tervetulleita kaikki talon asukkaat, mutta pääasiassa taidekerhossa tavataan usein sama tuttu joukko.

Jokainen saa kerhossa toteuttaa itseään vapaasti ja yhdessä on mukava tehdä. Taidekerho kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 11, mutta osa asukkaista tykkää tulla jo ajoissa maalailemaan. Aika onkin joustava ja kukin saapuu omiin aikatauluihin sopivasti paikalle.
 

Saga Munkkiniemi sijaitsee Helsingin puistomaisella Munkkiniemen alueella
Ritva (81) käy taidekerhossa viikottain

 

Saga Munkkiniemi on turvallinen asumisratkaisu senioreille
Annelilla (89) on omanlaisensa kädenjälki teoksissaan, jonka vapaa-ajanohjaaja Elsakin tunnistaa

 

Saga Munkkiniemessä järjestetään monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. Saga Munkkiniemen vapaa-ajanohjaajat Elsa ja Jouni suunnittelevat asukkaiden toiveiden mukaista toimintaa. Viikottain vaihtuvasta ohjelmasta löytyy erilaisten kerhojen lisäksi asiantuntijaluentoja, retkiä ja konsertteja. Tämän lisäksi talon fysioterapeutit Laura ja Tomi järjestävät erilaisia liikuntaryhmiä, kuten vesijumppaa ja ohjattua kuntosaliharjoittelua.

Harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelma jaetaan asukkaiden postilaatikkoon. Jokainen asukas voi valita ohjelmasta jo ennakkoon, mihin aktiviteetteihin haluaa yhdessä muiden kanssa osallistua. Harrastus- ja kulttuuritoiminnan ryhmiin ovat tervetulleita kaikki talon asukkaat.

Saga-palvelutalojen aktiivinen harrastus- ja kultturitoiminta asukkaiden toivomaa ohjelmaa
Ailin (83) apuna on kirjasta tuttu teos
Saga-palvelutalot tarjoavat turvallisuutta ikäihmisille tyylikkäässä ympäristössä
Taidekerhossa tehtyjä teoksia laitetaan pian näytille Saga Munkkiniemen järjestämään taidenäyttelyyn

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä