Etusivu > Kuulumiset > Saga Munkkiniemessä tapahtuu!

17.1.2020

Saga Munkkiniemessä tapahtuu!

Meillä Saga Munkkiniemessä on viikoittain tarjolla monipuolista ohjelmaa. Viikolla 4 lähdemme käymään asukkailta tulleen toiveen mukaisesti Helsingin taidemuseossa, jossa meille on varattu opastettu kierros Ellen Thesleffin pian päättyvään taidenäyttelyyn. Lisäksi ohjelmassa on mm. ulkoilua, erilaisia fysioterapeuttien ohjaamia sisäliikuntaryhmiä, klassisen musiikin videokonsertti, nojatuolimatka Muotkatunturille, taideryhmä ja bingoa.

Jokaviikkoisten ryhmien lisäksi meillä on vaihtelevasti muuta tapahtumaa. Tässä joitain poimintoja tulevista kevätpuolen tapahtumista:

Keskiviikkona 29.1. Saga Munkkiniemessä vietetään hyvinvointipäivää. Klo 14-16 Talvipuutarhassa on myyjiä ja tuote-esittelijöitä ja klo 16 alkaen muistiaiheinen luento Helsingin ja Itä-Uudenmaan Muistiluotsilta.

Ystävänpäivänä 14.2. Munkkiniemen yhteiskoulun oppilaita saapuu tanssimaan meille wanhojen tansseja klo 10.30. Lisäksi iltapäivällä klo 15 on ystävänpäiväkonsertti.

Torstaina 20.2. klo 15 ohjelmassa on improvisoitu pienoisooppera Naisten Huone! Mitään tällaista Saga Munkkiniemessä ei vielä olekaan nähty, joten odotamme innolla!

Sunnuntaina 1.3. klo 16 Eva Vikman ja Lassi Kouvo saapuvat esittämään valmistamansa 1950-luvun-jazziskelmäkonsertin.

Nämä ja paljon muuta siis luvassa keväällä 2020!

Harrastus- ja kulttuuritoiminnan viikko-ohjelma jaetaan viikoittain asukkaille, ja se on myös luettavissa sivultamme.

Jaa kuuluminen somessa