Etusivu > Kuulumiset > Saga-palvelutalojen monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

2.8.2018

Saga-palvelutalojen monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta

Kaikissa Saga-palvelutaloissa järjestetään monipuolisesti harrastus- ja kulttuuritoimintaa, johon asukkaat saavat vapaasti osallistua. Talon avauduttua Saga Tammilinnassakin tullaan aktiivisesti järjestämään harrastustoimintaa läpi viikon.

Saga Tammilinnaan tullaan valitsemaan oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee talon asukkaille viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa. Talon monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen tulee varmasti löytämään itselleen kiinnostavaa ohjelmaa.

Saga-palvelutaloissa järjestetään tansseja, erilaisia kerhoja ja kielikursseja, konsertteja, teatteriesityksiä sekä esimerkiksi runo- ja kirjallisuuspiirejä. Ohjelmasta löytyy lisäksi perinteistä bingoa sekä tuoli- ja vesijumppaa. Saga Tammilinnaan valmistuu oma kirjasto, jossa voi yksin tai yhdessä muiden kanssa tutustua kirjavalikoimaan.

Viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelma jaetaan asukkaiden postilaatikkoon. Ohjelmasta voi jo ennakkoon valita, mihin haluaa viikon mittaan osallistua yhdessä muiden kanssa. Saga Tammilinnan viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminta tullaan tämän lisäksi julkaisemaan talon avauduttua Sagan kotisivuilla, josta esimerkiksi omaisten on helppo seurata talon tapahtumia.

Jaa kuuluminen somessa