Etusivu > Kuulumiset > Saga Salpalinna numeroina

22.4.2020

Saga Salpalinna numeroina

Täyden palvelun Saga Salpalinna valmistuu syksyllä 2020 Lahden keskustaan. Keräsimme teitä varten mielenkiintoisia numeraalisia faktoja talostamme, tutustu niihin alta:

Miten 200 metriä liittyy Saga Salpalinnaan?

Talon sijainti on kerännyt kovasti kehuja kiinnostuneilta ja ei mikään ihme, talolta on lyhyt matka lähes joka suuntaan. Saga Salpalinnasta on vain 200 metriä Lahden kauppatorille eli talo sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla. Kauppatorilta voi hakea kesällä kesäkukat oman asunnon parvekkeelle. Toki kauppatorille voi sopia treffit ystävän kanssa ja sieltä yhdessä suunnata talon kahvilaan nauttimaan pullakahvit talvipäivän ratoksi. 

Miten numero 96 ja 80% liittyy valmistuvaan taloon?

Saga Salpalinnaan valmistuu yhteensä 96 vuokrattavaa senioriasuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Asunnot sijaitsevat talon 1.-4. kerroksissa. Asuntojen pohjapiirustuksiin voit tutustua tästä. Asunnoista reilu 80% on jo nyt varattuna. Vapaiden asuntojen joukossa on vielä oikein hyviä vaihtoehtoja ja suosittelemmekin Saga Salpalinnassa asumisesta kiinnostuneita jättämään asuntohakemuksen meille mahdollisimman pian. Asuntohakemuksen voi täyttää täällä.

Mitä asukkaiden tulee valita neljästä vaihtoehdosta?

Saga Salpalinnan asukkaat valitsevat yksilöllisen palvelupaketin, joka sopii omaan elämäntilanteeseen. Palvelupakettivaihtoehtoja on neljä: Kevytturva, Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Kevytturva tarjoaa asukkaalle arjen kevennystä, kun taas Täysturva-palvelupaketti tarjoaa jo paljon huolenpitoa ja hoivaa. Tästä pääset tutustumaan palvelupakettien sisältöön ja hintoihin tarkemmin. Palvelupakettikortin alareunasta löytyy lisäpalveluhinnasto. Lisäpalveluilla voi halutessaan täydentää omaa palvelupakettiaan. Palvelupaketit ovat henkilökohtaisia ja kaikilla asukkailla Saga Salpalinnassa asuessaan on vähintään Kevytturva-palvelupaketti.

Miten 92% liittyy Saga-palvelutaloihin?

Saga-palvelutaloissa on korkea asiakastyytyväisyys. Vuoden 2019 tutkimuksessa 92% asukkaista ja asukkaiden läheisistä suosittelisi tulevaisuudessa tai oli jo suositellut Saga-palvelutaloja ja talojen tarjoamia palveluita ystävälleen tai tuttavalleen. Katso alta Seinäjoen Saga Lakeudenlinnassa kuvattu video elämästä Saga-palvelutalossa!

Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.

 

Jaa kuuluminen somessa