Etusivu > Kuulumiset > Saga Salpalinnan henkilöstö on asukkaiden apuna ja tukena

27.8.2020

Saga Salpalinnan henkilöstö on asukkaiden apuna ja tukena

Saga Salpalinnaan rekrytoidaan osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on asukkaiden turvana ja apuna jokapäiväisessä arjessa.

Saga Salpalinna avaa ovensa uusille asukkaille loka-marraskuussa 2020. Talon toimintaa ja arkea pyörittää laaja kirjo eri alojen ammattilaisia talon johtajan johdolla. Asukkaiden jokapäiväinen arki helpottuu kun apu on lähellä.

Hoitohenkilökunta

Saga Salpalinnan hoitohenkilökunta on talossa asukkaita varten. Hoitohenkilökunta koostuu lähi- ja sairaanhoitajista. Apu on aina lähellä ja turvattu. 

Hoitohenkilökunnan lisäksi talossa tulee toimimaan myös lääkärin vastaanotto sovittuina ajankohtina. Ajan lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle pystyy varaamaan henkilökunnan kautta.

Saga-palvelutalot tiimi henkilöstö

Vapaa-ajanohjaaja

Taloon tapahtumia ja aktiviteetteja järjestää Saga Salpalinnan oma vapaa-ajanohjaaja. Vapaa-ajanohjaaja laatii viikottaisen harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelman ja jakaa sen asukkaiden postilaatikoihin. Toimintaa ohjaa asukkaiden omat toiveet, joita vapaa-ajanohjaaja ottaa mielellään vastaan. Suosittuja yhteisiä aktiviteetteja ovat kestosuosikki Bingo sekä erilaiset retket, konsertit ja jumpat.

Saga-palvelutalojen harrastus- ja kulttuuritoiminta tarjoaa virikkeitä arkeen

Fysioterapeutti, parturi-kampaaja ja jalkahoitaja

Talo tarjoaa asukkailleen laajasti tekemistä ja erilaisia palveluita. Saga Salpalinnan fysioterapeutti tulee vetämään erilaisia jumppa- ja kuntosaliryhmiä sekä tarjoamaan vastaanottotiloissaan yksilöllistä fysioterapiaa ja hierontaa. Talon jalkahoitaja tarjoaa talon asukkaille sekä ulkopuolisille asiakkaille jalkojen hoitoa ja huolenpitoa. Saga Salpalinnan tiloissa tulee toimimaan myös yksityisyrittäjänä toimiva parturi-kampaaja, jonka tilat löytyvät kätevästi talon ensimmäisestä kerroksesta.

Saga-palvelutaloissa tarjotaan yksilöllistä fysioterapiaa ikäihmisille

Siistijät ja huoltomies

Yhteisistä tiloista pitää huolen talon huoltomies sekä siivoustiimi. Siistijät vastaavat talon yhteisten tilojen siivoamisesta sekä tekevät palvelupaketeissa olevat siivoukset asukkaan kotona säännöllisin väliajoin. Huoltomies huolehtii kiinteistöstä ja auttaa asukkaita mielellään laitteiden asennuksessa ja esimerkiksi taulujen kiinnityksessä. 

Saga-palvelutalojen asukkaiden siivouksesta huolehtii talon oma siivoustiimi

Ravintola- ja kahvilahenkilökunta

Talon ravintolaan rekrytoidaan kokkeja ja ravintola- sekä vastaanottotyöntekijöitä, jotka pitävät huolen ruoan maistuvuudesta ja mukavasta asiakaskokemuksesta. Talon ravintolapäällikkö vastaa ravintolan toiminnasta ja huolehtii, että jokaisen asukkaan erikoisruokavaliot ja toiveet huomioidaan.

Saga-palvelutalojen ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa

Jaa kuuluminen somessa