Etusivu > Kuulumiset > Saga Salpalinnan ravintola ja kahvila avoinna päivittäin

23.10.2023

Saga Salpalinnan ravintola ja kahvila avoinna päivittäin

Saga Salpalinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna vierailijoille joka päivä – aloita päiväsi monipuolisella aamiaisbuffetilla, tule lounaalle tai piipahda pullakahville. Ravintolamme löydät osoitteesta Kyösti Kallion katu 3, 15110 Lahti. Meillä käy Edenredin kortti ja lounassetelit. Suosimme korttimaksua. Lämpimästi tervetuloa!

Ravitseva aamiaisbuffet on katettu klo 8-10. Hinta talon ulkopuolisille vierailijoille on 11,00 €.

Saga Salpalinnan lounaslistat suunnitellaan viikkokohtaisesti ammattitaitoisten kokkien kesken. Suunnittelussa otetaan huomioon kausivaihtelut, erikoispäivät ja tietenkin juhlapyhät. Lounasta voit nauttia klo 11.00 – 14.00 välisenä aikana. Viikoittaisen menun löydät verkkosivuiltamme kohdasta ”Ravintolamme tarjoaa”. Lounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 12,30 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 14,50 €/hlö.

Kahvilamme suolaisista ja makeista leivonnaisista voi nauttia paikan päällä tai ottaa herkkuja mukaan. Keittiömme valmistaa joka perjantai tuoretta leipää ja pullaa, joita voi ottaa kätevästi mukaan take away -kassissa.

Suosittelemme kokeilemaan myös keittiömme erikoisuutta Salpalimppua. Talon oma ruisleipä leivotaan lähialueilla tuotettuun ruisjauhoon ja leivonnassa käytetään Saga Salpalinnan omaa juurta.

Nähdään Saga Salpalinnassa!

Kyösti Kallion katu 3 | 15110 Lahti

Jaa kuuluminen somessa