Etusivu > Kuulumiset > Saga Salpalinnassa tullaan järjestämään monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa

7.11.2019

Saga Salpalinnassa tullaan järjestämään monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa

Haluamme tarjota asukkaillemme vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Myös Saga Salpalinnaan tullaan valitsemaan oma vapaa-ajanohjaaja suunnittelemaan mieluista harrastus- ja kulttuuritoimintaa palvelutalon asukkaille.

Kuva: Saga Munkkiniemen keskiviikon taideryhmässä asukkaat saavat maalata tai piirtää itselleen mieluisia aiheita.

Kaikissa Saga-palvelutaloissa järjestetään asukkaille virkistävää ja mielekästä toimintaa päivittäin. Palvelutalojemme viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi fysioterapeutin vetämää tuolijumppaa ja kuntosalipiirejä, taidekerhoja, keskusteluryhmiä, elokuvailtoja ja muuta mukavaa ja yhteisöllistä toimintaa. Monissa palvelutaloissamme vierailee myös esimerkiksi kaverikoiria sekä erilaisia musiikki- ja tanssiesiintyjiä ilahduttamassa asukkaitamme. Asukkaat pääsevät itse esittämään toiveita ja vaikuttamaan harrastus- ja kulttuuritoiminnan sisältöön.

Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkien Sagan asukkaiden palvelupakettiin. Saga Salpalinnan viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminta tullaan julkaisemaan talon avauduttua Sagan kotisivuilla sekä asukkaille viikoittain postilaatikkoihin jaettavissa ohjelmalehtisissä.

Lisätietoja Saga Salpalinnan asunnoista ja palveluista saat puhelimitse arkisin klo 9-17 puh. 0800-06116 tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi. Autamme mielellämme kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä!

Jaa kuuluminen somessa