Etusivu > Kuulumiset > Saga Tammilinnan asuntojen ennakkovaraaminen

24.5.2018

Saga Tammilinnan asuntojen ennakkovaraaminen

Saga Tammilinnan asuntoja on nyt mahdollista varata. Alla kuvaamme, miten haette asukkaaksi.

Kaikki lähtee liikkeelle hakemuksen lähettämisestä. Hakija tai hakijan omainen voi täyttää hakemuksen vaivattomasti sähköisesti täältä. Hakemuksen voi myös pyytää paperisena maksuttomasta numerosta 0800-06116 (ark. klo 9-17), jonka lähetämme postitse omaan kotiisi. Paperinen hakemus tulee postittaa Saga Caren asiakkuuspäällikölle Laura Isohannille osoitteeseen Myrskyläntie 18, 00650 Helsinki. Mukana saatte vastauslähetyskuoren.

Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja hakijan vointi kuvata mahdollisimman kattavasti. Mitään muita liitteitä ei tarvitse hakemuksen mukana toimittaa. 

Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa. Vasta kun hakemus on hyväksytty, voitte varata itsellenne tai läheisellenne mieluisan kodin ennakkoon maksettua vuokravakuutta vastaan. Lähetämme asunnon varanneille postissa varausmaksun, joka on kahden kuukauden asumiskulu. Varausmaksu erääntyy vasta 31.12.2018 ja muuttuu vuokravakuudeksi, kun asukas on muuttanut Saga Tammilinnaan.

Saga palvelutaloon muuttavalla tulee olla palveluasumisen tarve. Näin ollen jokainen meille muuttava asukas valitsee oman voinnin ja tarpeen mukaan itselleen soveltuvan palvelupaketin. Vähimmäisvaatimuksena kaikilla asukkailla on Viikkoturva -palvelupaketti.  Tarkempia tietoja palvelupaketeista ja niiden sisällöstä löydät täältä. Varausvaiheessa voitte jo alustavasti miettiä tulevaa palvelupakettia. Virallinen palvelupaketin valinta tehdään vasta lähempänä talon valmistumista.

Kun hakemus on saapunut Sagaan, olemme teihin yhteydessä!

 

Jaa kuuluminen somessa