Etusivu > Kuulumiset > Saga Tammilinnan avajaiset 11.6.2019

12.6.2019

Saga Tammilinnan avajaiset 11.6.2019

Saga Tammilinnan virallisia avajaisia juhlittiin tiistaina 11.6.2019 yhdessä asukkaiden, kutsuvieraiden ja henkilökunnan kanssa.

Sagan hallituksen puheenjohtaja ja konsernin vt. toimitusjohtaja Heini Pirttijärvi lausui tervetulosanat sekä kauniit kiitokset eri tahoille, jotka ovat vaikuttaneet Saga Tammilinnan tuloon Tikkurilaan. Heini myös kukitti talomme johtajan Ranja Kontturin sekä Vantaan apulaiskaupunginjohtajan Jukka T. Salmisen näyttävin kukkakimpuin.

Saga Tammilinnan avajaisissa kukitettiin talon johtaja ja apulaiskaupunginjohtaja

Apulaiskaupunginjohtajan puhe teki vaikutuksen paikalla oleviin ja kosketti niin asukkaita, henkilökuntaa kuin kutsuvieraita. Kuvassa vt. liiketoimintajohtaja Sebastian Knight ja Saga Tammilinnan johtaja Ranja Kontturi.

Saga Tammilinnan avajaiset vt. liiketoimintajohtaja ja talon johtaja

Orkesteri viihdytti upealla musiikilla, minkä lisäksi kaikki pääsivät maistelemaan herkullisia ravintolamme valmistamia avajaistarjoiluja. Kutsuvieraat pääsivät myös esittelykierrokselle upeaan taloomme.

Asukkaat ja kutsuvieraat kiittelivät vuolaasti upeasta tilaisuudesta. Myös me haluamme kiittää kaikkia, jotka olivat osana yhteistä juhlapäiväämme. Toivotamme myös onnea uuteen kotiin kaikille Saga Tammilinnan asukkaille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä