Etusivu > Kuulumiset > Saga Tammilinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 98 % mielestä ruoka on hyvää!

2.3.2020

Saga Tammilinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 98 % mielestä ruoka on hyvää!

Kokemuksia lounasasiakkailta

Saga-palvelutaloissa mitataan ravintolan asiakastyytyväisyyttä päivittäin hymiölaitteen avulla. Asukkaat ja vierailijat vastaavat kysymykseen ”Oliko ruoka hyvää?”  painamalla parhaiten kuvastavaa hymynaamaa. Tammikuussa saimme Saga Tammilinnassa yhteensä 1 412 vastausta, joista hulppeat 98 % oli positiivisia!

Asukkaamme ja ulkopuoliset lounastajat ovat siis erittäin tyytyväisiä ravintolamme ruokaan. Kiitämme palautteesta ja toivotamme niin uudet kuin aiemmin ravintolassamme vierailleet asiakkaat tervetulleeksi herkulliselle lounaalle Saga Tammilinnaan!

Saga-palvelutalon omassa ravintolassa valmistuu herkullinen buffetlounas

Sijainti, ajankohta ja lounaan hinta

Ravintola on palvelutalossamme osoitteessa Neilikkatie 11 A, 01300 Vantaa. Lounasbuffet on tarjolla päivittäin (ma-su) klo 11.00-14.30. Lounaan hinta vierailijoille on 10,70 €/lounas*. Lounaan voi ostaa myös lounaskortilla, jolloin hinnaksi tulee 9,20 €/lounas. 10 kerran lounaskortti ostetaan etukäteen talon vastaanotosta hintaan 92,00 € ja rastitetaan aina käytettäessä.

Hinta sisältää koko lounasbuffetin, eli salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan sekä jälkiruoan.

Saga Lakeudenlinnan ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan: 99,2% mielestä ruoka on hyvää!

Mistä lounasmenu löytyy

Ravintolassamme on viikoittain vaihtuva menu. Menut suunnitellaan sesonkien ja asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Uusimman menun löytää aina verkkosivuiltamme kohdasta ’Ravintolamme tarjoaa’. Menun voi myös noutaa Saga-palvelutalolta paikan päältä.

Vinkki

Tiesithän, että voit tulla yhdessä läheisen tai ystävän kanssa lounastamaan ravintolaamme. Yhdessä ruokailu on mukava tapa tutustua myös palvelutaloon ja siellä asuviin asukkaisiin. Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan Saga Tammilinnaan!

*pl. pääsiäis-, vappu-, äitienpäivä-, isänpäivä- ja joululounaat, jolloin erikoismenut

Jaa kuuluminen somessa