Etusivu > Kuulumiset > Saga Tammilinnan uutta arkea

24.3.2020

Saga Tammilinnan uutta arkea

Uusi viikko on alkanut aurinkoisena Saga Tammilinnassa kaikesta maailman menosta huolimatta. Asukkaamme voivat hyvin ja he ovat ottaneet tilanteen hienosti – ymmärtävät, että kaikilla toimillamme pyrimme turvaamaan heitä. Koko henkilökuntamme tekee kaikkensa, he pyrkivät mahdollistamaan asukkaillemme hyvän ja turvallisen arjen ja hoidon. Hienoa on huomata, miten koko Saga Tammilinnan väki – niin asukkaat kuin henkilökunta puhaltavat yhteen hiileen. Kyllä me tästä yhdessä selviämme, kun pidämme toisistamme huolta!

Yhteistiloissa normaalisti raikuva asukkaiden puheensorina on tipotiessään. Talon käytävillä ei näy harrastus- ja kulttuuritoimintaan suuntaavia asukkaita. Talon yhteiset tilat ovat hiljentyneet. Asukkaita on pyydetty noudattamaan Suomen hallituksen linjausta ja pysyttelemään omissa asunnoissaan sekä välttämään kontakteja muiden kanssa. Pyrimme järjestämään asukkaillemme tästä huolimatta tekemistä ja askareita, joita he voivat itsekseen omassa kodissaan tehdä. Mielen pitää virkeänä henkilökuntamme käynnit ja jatkossa myös kotijumppaohjeet sekä erilaiset mieltä haastavat aivopähkinät. Nyt on lisäksi hyvä aika kaivaa kesken jääneet villasukat laatikoista ja alkaa viimeistellä niitä ennen seuraavan talven tuloa.

Tällä hetkellä emme ota vastaan vierailijoita mutta kannustamme tietysti asukkaitamme sekä heidän läheisiään soittelemaan esimerkiksi puhelimen välityksellä. Puhelimessa on mukava vaihtaa päivän kuulumiset, keskustella ajankohtaisista asioista sekä vaikka pitää pientä visailua puolin ja toisin. Tarvittaessa myös kauppakassit ja terveiset kulkeutuvat henkilökuntamme avustuksella ulko-ovelta asukkaan luokse.

Mennään kaikesta huolimatta iloisella mielellä eteenpäin. Kovasti varmasti kaikki odotamme sitä päivää, jolloin pääsemme takaisin vanhan arkemme pariin – nauttimaan toistemme seurasta sekä talon aktiivisesta toiminnasta!

Parhain kevätterveisin,

Ranja Kontturi
Saga Tammilinnan johtaja

Jaa kuuluminen somessa