Etusivu > Kuulumiset > Saga Tammilinnassa asuva Taisto nauttii ohjelmista ja juttuseurasta

11.2.2022

Saga Tammilinnassa asuva Taisto nauttii ohjelmista ja juttuseurasta

Saga Tammilinnassa asuva Taisto Tikkanen viettää vapaa-aikaa harrastaen liikuntaa ja pitäen yhteyttä läheisiinsä. Mies viihtyy Saga Tammilinnassa. Bongasimme Taiston kävelylenkillä talon pihapiirissä naapurinsa Alin kanssa.

”Ystäviä saa kun menee rohkeasti juttelemaan”

Taisto Tikkanen on asunut Saga Tammilinnassa jo tovin. Mies viihtyy talossa, sillä tuttavia on paljon ja ystäviäkin on tullut. Taisto pitää tärkeänä sitä, että hakeutuu toisten seuraan ja menee juttusille. Iltapäivät vierähtävät usein porukalla kahvin merkeissä.

”Ystäviä saa kun menee rohkeasti juttelemaan. Sitä kautta olen saanut paljon hyviä juttukavereita, joiden kanssa on mukava vaihtaa kuulumisia kahvittelun lomassa”, Taisto sanoo.

Mielenkiintoista ohjelmaa ja liikuntaa

Taisto on suorastaan hämmästynyt kuinka paljon mielenkiintoista ohjelmaa Saga Tammilinnassa on. Mies kertookin, että on tarkkana milloin tapahtuu mitäkin, jotta ehtii mukaan.

”Kulttuuriryhmät ovat mieleeni, erityisesti konsertit ja musiikkihetket. Pidän myös yhteisistä kävelylenkeistä”, mies hymyilee.

Vapaa-aikaansa Taisto viettää harrastaen liikuntaa ja kävelemällä. Seurakuntaan on tullut käveltyä ja hengelliset asiat ovatkin tärkeitä Taistolle. Mies pitää tiivisti yhteyttä läheisiinsä ja poikaa on tullut tavattua myös korona-aikana.

Uuden vuoden lupauksista mies ei perusta. Eikä lupauksia ole tehty nytkään.

”Toki lupauksia on mielessä, mutta eivät ne niin sitovia ole. Vuoden aikana elämää seuratessa ajatukset voivat muuttua. Jos kuitenkin tekisin uuden vuoden lupauksen, niin lupaus olisi ennen kaikkea terveydestä ja liikunnasta huolehtiminen”, kertoo Taisto.

Jaa kuuluminen somessa