Etusivu > Kuulumiset > Saga Villa Karin johtaja esittäytyy

27.3.2023

Saga Villa Karin johtaja esittäytyy

Saga Villa Karin uudeksi johtajaksi on valittu Kirsi-Marja Kujala. Hän ei suinkaan hyppää tehtävään täysin tuntemattomasta, vaan on toiminut jo kolmisen vuotta tiimivastaavana Saga Käpylinnan ryhmäkodissa ja on aloittanut nyt oman toimensa ohella Villa Karin johtajana. Millaisin miettein hän on aloittanut uudessa toimessaan?

Olen koulutukseltani sosionomi, sen lisäksi olen suorittanut johtamisen tutkinnon. Sosiaalisena ihmisenä nautin erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaamisesta, ja se onkin parasta tällä ihmisläheisellä alalla työskenneltäessä. 

Arvostan suoraa kommunikointia ja toivonkin, että minuun oltaisiin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Asukkaiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni!

Vapaa-ajallani nautin läheisteni seurasta ja lukemisesta. Tärkeä osa vapaalle vaihtamista on luonnossa liikkuminen. 

Kevät tekee tuloaan ja vähitellen sekä talo, että asukkaat alkavat tulla tutuiksi. Kiitos kaikille lämpimästä vastaanotosta! On ilo olla osa Villa Karin väkeä! 

Olen Villa Karissa pääsääntöisesti torstaisin. Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse 050 468 4304 tai sähköpostitse kirsi-marja.kujala@sagacare.fi

Jaa kuuluminen somessa