Etusivu > Kuulumiset > Sagan fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä jalkahoitajan palvelut

22.1.2019

Sagan fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä jalkahoitajan palvelut

Saga-palvelutaloissa kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Talomme tarjoavat fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä jalkahoitajan palveluita Saga-palvelutalojen asukkaille sekä talon ulkopuolisille asiakkaille.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapiapalveluja voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti asukkaan kotona, talon kuntosalilla, terapia-altaassa tai fysioterapeutin vastaanottotilassa.

Asiakas voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuuutta. Ajan voi varata myös rentouttavaan hierontaan tai huoltaa kehoa liikehoidoilla ja venyttelyllä. Saga-palvelutalojen asukkaille järjestetään säännöllisesti fysioterapeuttien toimesta palvelupaketteihin kuuluvaa ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä allas- ja tuolijumppaa.
 

Jalkahoitajan palvelut

Jalkahoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä, ja sen myötä ikäihmisen kokonaishyvinvointia. Omatoimista jalkahoitoa olisi hyvä tehdä päivittäin ja viikoittain. Ammattilaisen tekemä ennaltaehkäisevä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa.

Saga-palvelutaloissa toimii Sagan omien jalkahoitajien lisäksi myös ulkopuolisia ammatinharjoittajia.

Jaa kuuluminen somessa