Etusivu > Kuulumiset > Seniorimessut oli menestys!

19.5.2022

Seniorimessut oli menestys!

Kevät alkoi vihdoin olla suotuisa erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja muutaman vuoden tauon jälkeen keskiviikon Sagan Seniorimessut kokosivat taloomme monia erilaisia esittelijöitä; yrityksiä ja yhdistyksiä. Aikaisemmin monena vuonna järjestetty tapahtuma oli odotettu ja messuvieraita oli paljon. Mukana olivat tietysti sekä ihanat asukkaamme että omaisia, läheisiä ystäviä sekä muita kiinnostuneita. Oli aivan mahtavaa nähdä talossamme iloisia hymyjä ja hyörinää!

Esittelijänä oli lähes 20 erilaista yritystä ja yhdistystä. Oli monenlaista nähtävää ja koettavaa. Tuotteita ja palveluita oli tarjolla apuvälineistä aurinkohattuihin ja herkuista hyvinvointiin. 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Seniorimessuilla maistiaisilla
Valion esittelypisteellä maistui uutuustuotteet. Kippis tulevalle kesälle!

 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Seniorimessuilla kevään muotia
Ei tarvitse lähteä kauppaan vaateostoksille, kun vaatteet tulevat luoksemme. Olisiko tässä mukava asu kevään hieman epävakaisiin sääolosuhteisiin?

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Seniorimessuilla SPR pisteellä sai mittauttaa verenpaineensa
SPR:n pisteellä oli mahdollisuus mittauttaa verenpaineensa. Lisäksi tarjolla oli tietoa ja esitteitä kotiinviemisiksi monessa eri pisteessä.

 

Lämmin kiitos kaikille esittelijöille ja messuvieraille mukanaolosta. Tätä perinnettä jatketaan taas ensi vuonna!

Jaa kuuluminen somessa