Etusivu > Kuulumiset > Syksyn ensi Jazzit!

29.9.2023

Syksyn ensi Jazzit!

Saga Palvelutalo Kaskenniityssä Nautitaan Elämästä Konserttien Parissa

Näin katseemme kääntyy syksyyn ja ulkoharrastukset vähenevät. Toivomme ensiviikosta kuitenkin vielä lämmintä ja kaunista, kun on kansallinen vanhustenviikko ja teemana ikäihmisten ulkoilu ja meillä siis tarkoitus ulkoilla paljon.
Tämä viikko Saga Kaskenniityn palvelutalossa on mennyt iloisissa merkeissä…Niin kuin aina. Saimme nauttia nuoresta seurasta kun Tet-harjoittelija seurasi työtämme ja toivottavasti oppi miten työtä tehdään sydämellä.
Viikko huipentui perjantai iltapäivän upeaan MUISTOJEN BULEVARDILLA – JAZZISKELMÄKONSERTTIIN. Suklaasydämiä ja Sokeripaloja. Budapestin yöstä Rantakoivun alle. Muistot tulivat suoraan kahvipöytään, samalla kun nautimme Mimosat Tuulihatuilla ja Macaronseilla. . Viehättävä laulaja Eva Vikman sekä pianisti Erkki Rännäli esittävät konsertillisen rakastettuja, ikivihreitä 1950-60-lukujen jazziskelmäklassikoita lempeällä ja iloisella svengillä, ajan henkeen pukeutuneena. Konsertti ilahdutti ja sai paljon kiitosta.

Me täällä Saga Kaskenniityn palvelutalossa nautimme elämästämme. Olemme tyytyväisiä ja iloisia tästä hetkestä. Se on ”tauti” joka tarttuu asukkaille ja henkilökunnalle ja sen annamme levitä.

Saga Kaskenniityn Jazz Konsertin Parissa Nautittiin Maukkaista Tarjoiluista
”Kyllä nämä herkut meidänkin suuhun hyvältä vaan maistuu”, sanoi asukkaamme nauttiessaan konsertin aikana tarjolla olleesta Jazz-lautasesta.

Kaunista ja iloista syksyä teille kaikille.

Sydänlämpöisin terveisin Melina… Se vapaa-ajanohjaaja Saga Kaskenniitystä.

Jaa kuuluminen somessa