Etusivu > Kuulumiset > Taikuutta ja taianomaisia hetkiä!

3.5.2024

Taikuutta ja taianomaisia hetkiä!

Saga Kaskenniityn palvelutalo täyttyi vappuaattona ilosta, naurusta, musiikista ja taianomaisista hetkistä.

Vappu-2024

Meillä Saga Kaskenniityn palvelutalossa vietettiin riemukas vappujuhla tänäkin vuonna. Esiintyjinä oli nuori taikuri Maskusta Leevi Lehtisalo joka pisti päämme pyörryksiin uskomattomilla tempuillaan. Köydet kasvoivat ja kortit katosivat. Pääsi talomme vapaa-ajan ohjaajamme Melinakin taikurin avuksi peläten että katoaa kokonaan.

Mutta ei…Show jatkui…Asukkaat olivat koristelleet hattujansa vapuksi, nähtiin kukkahattuja, ylioppilashattuja korvilla ja kokonaan itse virkattuja hattuja koristeineen. Hienoa että asukkaat heittäytyivät innolla mukaan tähän vappuhattu kisaan, joka tietenkin juhlassa palkittiin asiankuuluvin menoin kuohujuomalla.

Tanssithan tietenkin kuuluu vappuun ja talomme asukkaat ovatkin innokkaita tanssijoita ja musiikin ystäviä. Upea duo Maarit Haapasaari ja Timo Heinonen toivat meille tanssimusiikin ja parketti täyttyi tanssijoista.

Eeva-Maija valittiin tämän vuoden vappuhatuksi ja hän esitti voittotanssinsa.

Saga Kaskenniityn asukkaiden ja henkilökunnan kanssa on aina onnistuneita tapahtumia. Me iloitsemme ja heittäydymme tilanteisiin yhdessä. Onnistuneen vappujuhlan myötä saammekin toivottaa kevään tervetulleeksi ja aloitetaan suunnittelemaan seuraavaa tapahtumaa.

Iloista kevättä kaikille ja nähdään täällä meillä Saga Kaskenniityssä…

Ystävällisin terveisin Melina…Se talon Vapaa-ajan ohjaaja.

Jaa kuuluminen somessa