Etusivu > Kuulumiset > Talon johtaja Mia: Meidän uusi arki

26.3.2020

Talon johtaja Mia: Meidän uusi arki

Maailmaa mullistavasta poikkeustilanteesta huolimatta arkemme täällä Saga Lakeudenlinnassa jatkuu niin normaaliin tapaan kuin mahdollista. Kaunis kevätsää piristää kummasti kaiken tämän haastavuuden keskellä. Poikkeusolosuhteet ovat muuttaneet päivittäistä normaalia arkeamme. Tällä hetkellä harrastus- ja kulttuuritoimintamme on keskeytettynä ja asukkaita ohjataan yhteisten jumppatuokioiden sijaan omatoimisiin harjotteisiin kotosalla. Myös vierailut ovat tällä hetkellä talossamme kiellettyjä, sillä haluamme turvata asukkaamme ja henkilöstömme koronavirustartunnoilta.

Kuulumisten vaihto oman läheisen kanssa onnistuu onneksi puhelimitse tai talon henkilökunnan välityksellä. Myös Linnantaian asukkaille on mahdollistettu yhteydenpito omien rakkaiden kanssa. On tärkeää, että pääsee edes kuulemaan oman läheisensä äänen. Päivän kuulumisten vaihto piristää kummasti nyt kun edes naapureita ei tohdi tavata, sillä kaikkia ihmiskontakteja on nyt syytä välttää.

Talon loistavan yhteishengen ansiosta, niin asukkaat kuin henkilökuntakin ovat ottaneet muutokset hyvin. Arkemme on haastavampaa, mutta yhdessä tästä selvitään – niin kuin aina. 

Aurinkoa, valoa ja voimaa kaikille!

Lämpimin kevätterveisin,

Mia Jokinen
Saga Lakeudenlinnan johtaja

Jaa kuuluminen somessa